Oferte locuri de munca top

Ochelarii de protecție MILWAUKEE® – siguranță maximă a ochilor pentru profesioniști

Ochelarii de protecție sunt unul dintre echipamentele de protecție personală cheie pentru persoanele care lucrează în construcții, prelucrarea materialelor sau operează mașini pe linia de producție. MILWAUKEE® a pregătit patru tipuri de ochelari dedicate specialiștilor, care asigură o siguranță completă a ochilor în timpul sarcinilor grele. Este un echipament indispensabil pentru persoanele care lucrează în condiții care expun ochii la factori precum praf, așchii de material sau intensitate luminoasă ridicată.

Selectarea ochelarilor și a lentilelor adecvate ar trebui să depindă de sarcinile îndeplinite și de locul de muncă. Gama MILWAUKEE® include: ochelari de protecție clasici, ochelari de protecție rezistenți la zgârieturi, ochelari premium și un model premium cu garnitură. Ochelarii de protecție clasici sunt extrem de ușori, cântărind doar 25 de grame, astfel încât persoana îi poate purta toată ziua fără să simtă disconfort. Brațele flexibile și punte nazală complet reglabilă asigură o purtare confortabilă (de asemenea, împreună cu o mască de protecție), chiar și pe tot parcursul zilei de lucru.

Toți ochelarii de protecție sunt disponibili cu lentile transparente și fumurii. Acestea din urmă sunt recomandate profesioniștilor care lucrează în lumină intensă, atât în ​​exterior, cât și în interiorul clădirilor.

Ochelarii de protecție premium sunt, de asemenea, disponibili cu lentile transparente și fumurii și au brațe flexibile, care garantează un confort deplin utilizatorului. În același timp, ochelarii premium sunt echipați cu lentile anti-aburire și anti-zgârieturi. La fel ca în cazul ochelarilor clasici, acest tip de ochelari este ideal pentru persoanele care lucrează cu măști de protecție sau pentru cei care își schimbă modul de lucru din interior în exterior timpul lucrului.

Ochelarii de protecție premium sunt echipați cu o garnitură specială, datorită căreia oferă utilizatorului o protecție suplimentară. Garnitura poate fi detașabilă dacă este necesar. Acest model vine cu o carcasă specială, moale. Modelul de ochelari de protecție rezistent la zgârieturi, pe de altă parte, este echipat cu lentile extrem de rezistente, rezistente la zgârieturi, care nu se aburesc în același timp. Lentilele sunt ușor de curățat fără a le deteriora și sunt foarte ușoare, ceea ce le face confortabile la purtare. Toţi ochelarii de protecție disponibili în oferta MILWAUKEE® sunt conformi cu standardele EN166 și EN170 / EN172. În curând, oferta va include și ochelari de protecție cu funcție de lupă, care vor fi, de asemenea, rezistenți la zgârieturi și extrem de ușori. Ochelarii vă vor permite să alegeți unul dintre cele patru moduri de magnificare: +1 / +1,5 / +2 / +2,5.

Siguranța muncii este baza performanței sale. Ar trebui să aveți o atenție deosebită atunci când vine vorba de protejarea ochilor, deoarece orice posibilă vătămare a ochilor poate fi, din păcate, ireversibilă. Dacă, în timpul lucrului, ochii sunt expuși la așchii din materiale (de exemplu, tencuială, așchii de metal sau lemn), substanțe chimice sau intensitate luminoasă ridicată, ochelarii de protecție buni sunt un mijloc necesar de protecție individuală pentru orice angajat. Merită să investiți în cele care îndeplinesc standardele și, în același timp, garantează confortul purtării. Datorită celei mai înalte calități, ochelarii de protecție MILWAUKEE® asigură deplina siguranță a ochilor utilizatorului în timpul lucrului.

 

DESPRE MILWAUKEE®

MILWAUKEE® este un producător de scule electrice de mare capacitate, scule electrice portabile și accesorii pentru utilizatori profesioniști.

De la înființarea sa în 1924, brand-ul MILWAUKEE® a fost lider în industria sculelor electrice atât pentru durabilitate, cât și pentru performanță. Cu accent pe construcții, instalații sanitare, tâmplărie, acoperișuri și industrii electrice, brand-ul oferă soluții tehnologice de înaltă calitate bazate pe platformele flexibile de acumulatorii M18 FUEL™ și M12 FUEL™.

Burghiul Hole-Shooter, fierăstrăul electric portabil, fierăstrăul Sawzall®, burghiu de mare viteză Hole-Hawg® și fierăstrăul Super Sawzall® sunt câteva dintre produsele avansate MILWAUKEE® care au ajutat la dezvoltarea industriei de scule și au schimbat metoda de lucru pe șantiere.

Pentru a înțelege pe deplin nevoile și cerințele unui sector industrial în continuă schimbare, brand-ul menține legătura constant cu utilizatorii. Datorită acestui fapt, ei își au partea lor în proiectarea de scule și componente care se traduc prin calitate și siguranță la locul de muncă.

Tradiția fabricării sculelor electrice profesionale este fundamentul pe care brand-ul MILWAUKEE® își bazează strategia. Iar cea mai înaltă calitate a materialelor și a consumabilelor, sprijinul partenerilor comerciali în implementarea produselor în toate segmentele industriei și investițiile în educație prin demonstrații și instruire demonstrează angajamentul cu care MILWAUKEE® susține profesioniștii din întreaga lume.

 

Sus