Oferte locuri de munca top

Obiective de interes local renovate de Policolor

15 obiective de interes local din diferite regiuni ale Romaniei vor fi renovate si reamenajate in 2014 printr-un proiect derulat de compania Policolor.
Claudia Caraiman, PR Manager Policolor Arhitectural, precizeaza:
„Indiferent ca vorbim de educatie, de sport, de sanatate, sau persoane defavorizate, proiectele care beneficiaza de suportul nostru sunt legate de societate. Pe lista celor 15 proiecte se regasesc de la sectia de pediatrie a unui spital de copii, pana la centre de zi pentru minori sau centre destinate copiilor defavorizati.”
Constructia unei noi scoli generale in Holdea a fost unul dintre proiectele in care Policolor s-a implicat activ. Un proiect similar a fost renovarea si transformarea atelierului B4 din cadrul Universitatii de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu, din Bucuresti, intr-un spatiu propice activitatii studentilor.
Lista proiectelor in care Policolor s-a implicat include, de asemenea, sustinerea lucrarilor de renovare aunei case memoriale, reamenajarea unui lacas de cult, reabilitarea unor spatii gospodaresti, in asociere cu Politia Locala Arad sau reamenajarea de terenuri, sali de sport, a unui stadion etc.

Sus