Oferte locuri de munca top

O noua linie de productie profile metalice in Bihor

2289.jpg Noua linie tehnologica pentru profile metalice a fost creata in primul rand pentru realizarea lucrarilor non-standard de orice tip la gratare si la trepte din gratar, dar in acelasi timp, permite si productia in serie, a declarat pentru Arena Constructiilor Dumitru Vizeru, reprezentant pentru departamentul tehnic al Lichtgitter.
Compania din Bihor a investit peste un milion de lei in noua hala de productie.

Linia de productie este amplasata in comuna Santaul Mare din Bors, judetul Bihor, iar hala are o suprafata de 1200 de mp.
Lucrarile au inceput in aprilie 2013 si au fost finalizate in septembrie 2013, iar noua hala a fost inaugurata in aceasta saptamana. La constructie au lucrat Verbau si Steiger pentru infrastructura din beton, respectiv structura metalica, iar de inchiderile de hala s-au ocupa Isopan, Metal Popcons, etc.
Prin crearea unui flux tehnologic mai bun, prin reducerea efortului fizic depus de personal, productivitatea companiei deja a cunoscut o crestere importanta. Totusi, procesul de productie sufera si in prezent modificari menite sa creasca si mai mult capacitatea de productie, a mai precizat sursa citata.
Despre perspectivele companiei reprezentantii acesteia declara: „In prezent lucram la mai multe proiecte mari pentru companii din Romania, avem santiere in mai multe tari din Europa, America de Sud, Africa si Asia. Acest lucru insa nu ne impiedica sa onoram si comenzile mai mici pentru companiile din Romania si Republica Moldova.”
Lichtgitter a finalizat la inceputul anului profilele metalice pentru gradinile suspendate din cadrul proiectului de birouri Green Gate, potrivit unui comunicat al companiei. In partea de nord si sud a cladirii au fost montate 300 mp de gratare metalice, suporturile gradinilor suspendate care dau numele proiectului.

Sus