Oferte locuri de munca top

O noua fabrica de panouri tristrat

1923.JPG O companie din Buzau vrea sa construiasca o fabrica de panouri tristrat cu fonduri europene, in urma unei investitii de aproape un million de euro.
Hala de productie va avea o suprafata de peste 4.000 mp, iar construirea ei va dura aproximativ 13 luni de la data atribuirii contractului. Imobilul va fi amplasat tarlaua 39, parcela 711, nr. cadastral 4.122 din municipiul Buzau iar planul urbanistic zonal a fost adoptat la sfarsitul lunii aprilie, potrivit primariei Buzau.
Data limita pentru depunere ofertelor de participare este 4 iulie, potrivit anuntului companiei.
Proiectul este finantat prin Programul Operational Sectorial „Cresterea Competitivitatii Economice”, Axa Prioritara I – Un sistem inovativ si ecoeficient de productie, Domeniul Major de Interventie 1.1 – Investitii productive si pregatirea pentru competitia pe piata a intreprinderilor, in special a IMM, Operatiunea a) – Sprijin pentru consolidarea sectroului productiv prin investitii tangibile si intangibile, Schema de finantare A1 – Sprijin financiar cu valoare cuprinsa intre 1 – 6,3 mil lei acordat pentru investitii pentru intreprinderile mici si mijlocii.
Romconstruct A.G., companie specializata in executia de structure metalice complexe, dispune de o baza de productie de 25.400 mp , din care 2.700 mp reprezinta ateliere dotate cu utilaje performante care sa asigure executia la standarde de calitate cerute de cei mai exigenti clienti.

Sus