Oferte locuri de munca top

O companie chineza vrea sa construiasca termocentrala Halanga

Chinezii de la HiSun PV Technology Co.Ltd., subsidiara a grupului China Evergreen Industry Group, sunt interesati de proiectul termocentralei Halanga, judetul Mehedinti. Compania si-a manifestat dorinta se a se implca in realizarea acestui proiect atat ca investitor cat si ca operator al proiectului, beneficiind de avantajul de a obtine certificate verzi de la centralele solare.

Secretarul de stat in Ministerul Economiei, Virgil Daniel Popescu, va insoti, in perioada 22-23 ianuarie 2014, o delegatie a HiSun PV Technology Co.Ltd., pentru discutii, la Turnu Severin, cu autoritatile locale si conducerea Regiei Autonome pentru Activitati Nucleare (RAAN).

Cu prilejul acestei vizite vor fi prezentate datele tehnice si conditiile de realizare si constituire a unei societati de tip IPP, delegatia urmand sa viziteze si locatia noului proiect de la Halanga, inclusiv utilitatile si modalitatile de aprovizionare cu carbune.
Compania Hisun PV Technology este specializata in realizarea de proiecte energetice de tip IPP (Individual Power Producer), in cursul anului 2013 achizitionand in Romania sase proiecte pentru centrale solare, pe care le-a construit deja si care urmeaza a fi puse in functiune in cursul anului 2014.

Sus