Oferte locuri de munca top

Nu mai amâna momentul achiziționării unui șemineu! Află cine te ajută cu sfaturi și șeminee de calitate

Rolul pe care îl are un șemineu în crearea ambianței este definitoriu – armonia și pacea din propria locuință sunt motive suficiente ca dorința de a ajunge acasă să fie tot mai mare. Aceasta este ținta principală pentru care mulți oameni aleg să își construiască un șemineu decorativ pe lemne.  Capacitatea șemineului de a încălzi o locuință întreagă este o altă țintă importantă a doritorilor unei astfel de alegeri. Căldura se poate transfera din șemineu fie prin tubulatură izolată, fie prin calorifere, după preferința clientului, în funcție de tipul de focar ales.

Focarele sunt prevăzute cu sticlă ceramică refractară, rezistentă la termperaturi de 800ºC. Consumul de lemne este redus cu ajutorul clapetei de tiraj, pentru că aceasta împiedică solicitarea la maximum a focarului și consumul exagerat de lemne, prelungindu-i durata de viață. Opțional, un semineu pe lemne se poate dota cu un record pentru admisia aerului din exterior. Acesta crește randamentul, desfășoară o ardere mai completă și nu consumă oxigenul din încăpere. Timpul necesar încălzirii este economisit datorită lamelelor, care absorb un volum mare de aer, comparativ cu produse similare.

Diversele modele de șeminee pe lemne si avantajele oferite de acestea determină ca numărul celor care optează pentru a le monta în casele lor să fie în creștere de la an la an. O parte dintre doritori optează pentru includerea unui șemineu încă din faza de proiectare a casei, iar alții doar după finalizarea construcției locuinței, uneori acesta fiind și cazul apartamentelor de la bloc. În cazul în care optați pentru un șemineu clasic pe lemne, va trebui să acordați o atenție sporită coșului de fum, care se recomandă a fi curățat la începutul fiecărui sezon rece, pentru îndepărtarea funinginii și a celorlalte lucruri depuse în timp.

Specialiștii de la Alego reușesc să găsească de fiecare dată cele mai bune combinații între plăcerea de a contempla focul, eficiența energetică și protecția mediului. Ideale pentru orice spațiu focarele celor de la Alego se remarcă atât prin dimensiunile impresionante, cât și prin design-ul exclusiv, care îndeplinește cele mai exigente standarde. Cu o gamă bogată de focare, cu o tehnologie avansată de fabricare și un foarte bun raport calitate preț, focare din fontă sau oțel cu șamotă, ideale pentru un șemineu clasic, rustic sau modern, echipa Alego, parte a grupului PEFOC.ro, și-a făcut loc pe piață și a rezistat atât de bine în timp. Cine alege să lucreze cu profesioniști beneficiează și de consultanță gratuită, garanție între 5 și 10 ani și livrarea gratuită în întreaga țară.

Şemineele sunt elemente importante pentru orice casă, aşa că alegerea lor este destul de dificilă. Pentru a nu da greş în alegerea focarului și a şemineului potrivit, trebuie să ţinem cont de părerea specialiştilor în domeniu. Caracterizate prin calitate, durabilitate focarele de la Alego sunt alegerea potrivită din toate punctele de vedere. Alege profesionalismul și caută în gama diversificată de la șemineul clasic pe lemne, la șemineu centrală, șeminee cu bioetanol, soba pe lemne, cos de fum ceramic rezistent în timp, șeminee pe gaz, și diverse accesorii.

Sus