Oferte locuri de munca top

Nou presedinte la Schneider Electric Romania

306.jpg Subsidiara din Romania a Schneider Electric are un nou presedinte in persoana Florentinei Totth, care de la 1 februarie il succede in functie pe Saulo Spaolanse.
Anterior, Florentina Totth a ocupat functia de vicepresedinte al Diviziei Energy din cadrul companiei.
„In perioada urmatoare, ne-am propus sa ne mentinem obiectivele de crestere prin misiunea noastra de a ajuta companiile si populatia sa utilizeze intr-un mod mai eficient resursele de energie”, a declarat Florentina Totth, Country President Schneider Electric Romania.

Florentina Totth are o experienta vasta in vanzari, marketing si management general, cariera sa de pana acum fiind legata in special de industria IT&C. Anterior achizitiei APC de catre Schneider Electric, Florentina Totth a construit organizatia locala APC Romania. Ulterior, a facut parte din echipa de top management a Schneider Electric Romania, avand responsabilitatea gestionarii mai multor divizii: IT, Power Solutions & Services, Buildings si Energy.
Fostul presedinte, Saulo Spaolanse, va ocupa o functie similara la conducerea subsidiarei Schneider Electric din Singapore.

Sus