Oferte locuri de munca top

Noi sume vor fi rambursate prin POS Transport

2160.jpg Autoritatea de Management pentru Programul Operational Sectorial Trasnport a solicitat rambursarea a 136,1 milioane lei, la finele lunii iunie. Declaratia de cheltuieli va fi transmisa Comisiei Europene in vederea efectuarii rambursarilor catre bugetul de stat.
Astfel aproape 60 de milioane de lei sunt aferente proiectelor finantate prin Fondul European de Dezvoltare Regionala si peste 77 de milioane de lei pentru proiectele finantate prin Fondul de Coeziune.
Cel mai mare grad de absorbtie a fondurilor europene pe categorii de beneficiari o are Metrorex, cu un grad de absorbtie de peste 15% la sfarsitul lunii mai, respectiv plati autorizate de peste 60 de milioane de lei din FEDR.
Pentru CNADNR au fost autorizate anul acesta plati din FC de peste 95 de milioane de lei reprezentand peste 8% din total. Pentru CFR au fost autorizate plati de 48 de milioane de lei in 2014, ajungand la un grad de absorbtie de 2% fata de suma propusa.
La nivel general AM POST a autorizat plati de peste 144 de milioane de lei din fonduri comunitare ajungand la un procent de 4% si de 86 de milioane de lei din FEDR ajungand la un procent de 5%.

Sus