Oferte locuri de munca top

Noi lucrari la piata Decebal din Oradea

2206.JPG Fatada principala de pe strada Menumorut si fatada laterala dreapta a pietei Decebal din Oradea vor fi inchise cu o fatada ventilate.

Lucrarile care urmeaza sa fie executate sunt: demolarea imprejmuirii existente, realizarea de fundatii din beton pe perimetru cu montarea de stalpi metalici si grinzi, structura metalica de sustinere a inchiderii, inchideri din policarbonat si placi compozit din aluminiu la atic, realizare accese in incinta pietei pe structura de zidarie si porti de inchidere, zugraveli si reparatii pardoseli.

„Aceasta lucrare are ca scop asigurarea conditiilor necesare pentru comercializarea de produse agricole de tip legume, fructe si alte asemenea produse din piata, prin aceasta investitie urmand sa se finalizeze modernizarea pietei Decebal”, a declarat Liviu Andrica, directorul ADP Oradea.

Piata a fost recent modernizata prin inlocuirea copertinei vechi cu invelitoare din fibra de sticla cu o structura usoara acoperita si o invelitoare din policarbonat.

Valoarea totala estimata a investitiei este de 384.550 lei cu TVA inclus, durata de realizare a investitiei este de doua luni si se va realiza din sursele proprii ale SC ADP SA Oradea, dupa finalizarea procedurilor de achizitie.

Sus