Oferte locuri de munca top

Noi fonduri pentru reabilitarea scolilor din regiunea Centru

844.jpg 18,85 milioane euro sunt disponibile pentru finantarea proiectelor de reabilitare a unitatilor de invatamant din regiunea Centru. S-a lansat un nou apel de proiecte pentru reabilitarea scolilor cu finantare nerambursabila prin Programul Operational Regional (POR). Proiectele se pot depune in intervalul 12 martie 2014 – 16 aprilie 2014.
Simion Cretu director general al Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Centru, organism intermediar pentru POR, precizeaza:
„Prin acest nou apel de proiecte, unitatile de invatamant unde sunt deja demarate lucrarile de reabilitare, au o sansa sa se finalizeze. In cazul in care proiectele depuse si contractate pe acest nou apel nu acopera intreaga suma si vor mai ramane fonduri nerambursabile disponibile, vor intra la finantare proiectele ce se afla in prezent in lista de rezerva a acestui domeniu. In prezent, in Regiunea Centru avem 33 de scoli ce se reabiliteaza cu fondurile alocate anterior, iar peste 10.000 de elevi beneficiaza de noile clase de studiu si echipamente.”
Sunt eligibile proiectele in care solicitantii, in calitate de autoritate contractanta, au incheiat deja un contract de lucrari pentru activitatea ce va face obiectul cererii de finantare depuse in cadrul acestui apel de proiecte.

Sus