Oferte locuri de munca top

Noi contracte de inchiriere incheiate de IMMOFINANZ

IMMOFINANZ Group, dezvoltator si investitor imobiliar, anunta inchiriarea unei suprafete totale de peste 4.500 mp in cladirile de birouri Iride Business Park, Victoria Park si S-Park, afalta in portofoliul sau.
Sorin Visoianu, Country Manager Office & Logistics pentru Romania si Bulgaria al IMMOFINANZ Group, a declarat: „Suntem incantati sa consolidam relatiile cu clientii nostri, aproape toate noile contracte fiind continuarea unor parteneriate pe termen lung. Acestea arata capacitatea noastra de a oferi clientilor proprietati adaptate nevoilor lor specifice.”
Incepand cu luna aceasta, Genpact si-a extins contractul cu aproape 3.200 de metri patrati, ajungand la o suprafata totala inchiriata de peste 15.500 de metri patrati si devenind unul dintre cei mai mari chiriasi din portofoliul grupului. Iride Business Park se afla in nordul Bucurestiului, in cea mai noua zona de birouri a orasului si are o suprafata inchiriabila de 92.878 de metri patrati. Cladirile sunt organizate pe mai multe nivele de inaltime, de la unu la opt etaje, cu acces facil catre metrou.
Incepand cu luna februarie a acestui an, Victoria Park si-a marit portofoliul de chiriasi. Cladirea se afla aproape de Aeroportul Baneasa si Baneasa Shopping Center si are o suprafata inchiriabila de 15.319 de metri patrati. Retailerul de incaltaminte Deichmann a inchiriat 960 de metri patrati aici, dupa ce in trecut a detinut un contract de subinchiriere pentru aproape 400 de metri patrati in S-Park.
Vestas CEU Romania, filiala locala a producatorului danez de turbine eoliene, va inchiria incepand cu luna viitoare o suprafata de peste 630 de metri patrati in S-Park, unde a fost sub-chirias in ultimii trei ani.
S-Park are o suprafata de 34.186 de metri patrati, iar in ultimii doi ani a avut o rata de ocupare constanta, de peste 97%. Suprafata este organizata pe opt nivele: doua subterane, parter si cinci etaje. Cladirea este situata in zona de nord a Bucurestiului, la doar 10 minute de aeroport.

Sus