Oferte locuri de munca top

Nhood România este agentul exclusiv pentru comercializarea proiectului Urbano Shopping & Living din Cluj-Napoca

Nhood România, companie de servicii imobiliare integrate, a fost selectată ca agent exclusiv al Urbano Shopping & Living, dezvoltat de către URBANO Group. Proiectul va fi construit în zona de vest a orașului Cluj-Napoca, în localitatea Florești, localitate situată în inima zonei metropolitane Cluj, pe o suprafață de 27 de hectare. Investiția este estimată la peste 100 de milioane de euro.

Urbano Group a desemnat Nhood România ca agent exclusiv pentru comercializarea proiectului Urbano Shopping & Living, ce va fi cel mai mare parc comercial din Transilvania. Pe o suprafață de 27 de ha, dezvoltatorii vizează crearea unei noi destinații de comerț, servicii și centru de divertisment pentru întreaga familie.

Urbano Shopping & Living este articulat în jurul a două faze de dezvoltare. Faza 1 va fi derulată în perioada 2024 – 2025 și include un mix comercial variat format din: galerie comercială, hub de restaurante drive-in, hipermarket cash & carry, supermarket și bricolaj. Masterplanul pentru Faza 2 are un orizont de dezvoltarea între anii 2025 – 2026 și va include funcțiuni complementare, proiectul având ambiția de a deveni un centru dedicat comunității.

Nhood România a fost selectată de către dezvoltator datorită expertizei în domenii precum operarea și comercializarea proiectelor cu funcțiuni mixte, animarea comunitară și dezvoltarea de proiecte durabile cu o gamă largă de funcții și servicii. Experții Nhood au oferit consultanță pentru zona de dezvoltare a conceptului acestei destinații, centrate în jurul comunității, preluând ulterior și comercializarea exclusivă a proiectului.

Acest nou mandat reprezintă un moment important pentru noi și suntem încântați de încrederea oferită de partenerii de la Urbano Group. Misiunea noastră este aceea de a crea spații pline de viață, gândite special pentru a deservi nevoile și așteptările comunităților. Am gândit Urbano Shopping & Living ca un concept unic ce integrează într-un mod armonios funcțiuni de comerț, servicii, divertisment dedicat familiei și spații verzi generoase, totul conectat la infrastructura locală„, spune Ruxandra Dragomir, Head of Development Nhood România.

Proiectul face parte dintr-o nouă serie de investiții, cu viziune pe termen lung, pe care le derulăm în zona metropolitană Cluj. Ne propunem să creăm  o nouă destinație de funcțiuni integrate și suntem încrezători că alături de un partener experimentat precum Nhood vom oferi comunității un proiect care vine în întâmpinarea nevoilor sale” afirmă Ciprian Comșulea, Executive Manager Urbano Group.

 

Despre NHOOD:

Nhood este o companie de servicii imobiliare integrate care are expertiza necesară pentru a concepe și dezvolta un proiect adaptat nevoilor viitoare, pentru a crește activele imobiliare ale clienților săi și pentru a crea valoare durabilă pentru orașe. Creată în 2021, Nhood operează în 11 țări și reunește competențele a peste 1.000 de experți în cele trei activități cheie ale proprietății imobiliare comerciale – property & asset management și dezvoltare.

În România, Nhood este mandatată de Ceetrus să gestioneze portofoliul de 21 de centre comerciale Auchan din întreaga țară și să continue dezvoltarea celui mai mare proiect de regenerare urbană din România – Cartier Coresi – în beneficiul comunităților și al tuturor parteneriatelor.

 

Despre URBANO GROUP:

Urbano Group acționează ca un integrator de dezvoltare și administrare a proiectelor de investiții în proprietăți premium din următoarele domenii: logistic și industrial, rezidențial, birouri și comercial. Începând cu anul 2016, dezvoltările grupului sunt concentrate în orașul Cluj-Napoca și Zona Metropolitană Cluj, accelerând proiecte inovative de revitalizare a spațiilor urbane.

Noul proiect – Urbano Shopping & Living – va oferi comunității o destinație unică și modernă, dezvoltând atât un impact de proximitate, cât și un impact la nivel regional prin mixul de funcțiuni și operatori majori ce își vor desfășura activitatea în acest centru comercial și de servicii dedicate familiei.

Sus