Oferte locuri de munca top

NEPI emite actiuni de 12 mil. euro

New Europe Property Investments (NEPI) a anuntat va emite peste 2 milioane de actiuni in valoare de aproape 12 milioane euro. Decizia a fost luata ca parte a Planului de Stimulare prin Actiuni.
Astfel capitalul social emis si varsat al companiei va creste creste la 225.119.658 de actiuni ordinare cu drept de vot.
Compania a aplicat la Bursa de Valori din Johannesburg, Bursa de Valori din Londra si Bursa de Valori din Bucuresti actiunile urmand sa fie admise la tranzactionare de pe 25 iunie 2014.
NEPI a anuntat de asemenea ca 345.000 au fost tranzactionate in 25 iunie in afara pietei de catre directori si administratori ai societatilor asociate grupului. Trei tranzactii de valori egale, 660.100 euro pentru 115.000 actiuni fiecare, au fost incheiate. Cumparatorii au fost Victor Semionov, administrator Focus CEE Investments Limited, Alexandru Morar, administrator CEMZ Holdings Limited si Tiberiu Smaranda, Theri Limited.
In primele trei luni ale acestui an NEPI a realizat venituri nete de 15,52 milioane euro in crestere comparativ cu acelasi interval al anului precedent cand veniturile nete s-au situat la valoarea de 9,87 milioane euro. Profitul dupa impozitare s-a ridicat la suma de 12,76 milioane euro. In aceeasi perioada a anului trecut NEPI inregistra un profit de 11,71 milioane euro. Rezultatul perioadei atribuibil actionarilor a fost de 13,28 milioane lei.
NEPI detine proprietati imobiliare – spatii comerciale, birouri, spatii industriale – in valoare de aproape 1 miliard de euro in Romania, Slovacia si Germania.

Sus