Oferte locuri de munca top

Nemtii de la Hochtief au semnat mai multe contracte anul acesta

2499.jpg Divizia europeana a comaniei germane Hochtief a inregistrate cu 30% mai multe contracte in prima parte a anului, printre care construirea unei hidrocentrale in Austria pentru 132 de milioane de euro, extinderea metroului din Copenhaga, proiect in valoare de 150 de milioane de euro si un contract pentru largirea autostrazii A7 dintre Hamburg si Schleswig-Holstein.
Valoarea datoriilor Hochtief a scazut semnificativ pana la 400 de milioane de euro fata de anul trecut, sustin reprezentantii companiei. In schimb, compania a raportat o reducere a profitului net cu 20%, la 100 de milioane de euro in primele sase luni ale anului fata de aceeasi perioada din 2013,
„Cifrele arata ca atat operational, cat si strategic suntem pe drumul bun si pe un trend ascendent”, a declarat Marcelino Fernández Verdes, Presedinte al Consiliului de Administratie.
In Romania, Hochtief este o companie prezenta inca din 1938. In istoria recenta compania s-a ocupat de numaroase statii de epurare cum sunt cele din Giurgiu-Slobozia, Medias, Alba Iulia, Sibiu dar si de proiecte precum Aeroportul International Mihail Kogalniceanu din Constanta sau Hypermarketul Kaufland din Slobozia.

Sus