Oferte locuri de munca top

Ne completam reciproc! Devino partener al performantei cu Elegant Deceuninck!

 Inovația Deceuninck consolidează profesionalismul producătorilor și montatorilor de ferestre printr-un parteneriat al performanței, dedicat confortului clientului și sustenabilității mediului înconjurător.

 Echipa Deceuninck România

 motto

Un pas spre viitor

Tot ce face Deceuninck poate fi concentrat într-o singură propoziție: „Noi, Deceuninck, dorim să ne angajăm prin toate practicile de cercetare și producție pentru a construi un viitor sustenabil!”.

 Aducem experiența a peste 82 de ani în domeniul prelucrării polimerilor, concentrată în produsele noastre, dar și în principiile sănătoase de a face afaceri. Alături de profesionalismul partenerilor noștri, reușim să depășim așteptările pieței.

Ca exemplu, cel mai nou sistem de profile lansat, Elegant, prezintă prin inovație viziunea grupului despre viitorul ferestrelor din PVC. Geometria modulară creează o platformă dinamică și optimizată nevoilor și dorințelor pieței: material conceput și utilizat inteligent, eficiență crescută în producție, design unic, responsabilitate totală față de mediul înconjurător.

Dar pentru ca ferestrele inovative Elegant să ajungă la beneficiarii finali, este nevoie de profesioniști. Deceuninck dezvoltă în paralel un parteneriat de calitate cu producătorii de tâmplărie din PVC. Înțelegând valorile grupului Deceuninck, aceștia integrează elementele cheie prin care ferestrele amplifică valoarea sistemului de profile.

 

Echipa Deceuninck România

Discuția despre viitorul ferestrelor începe cu Elegant, împreună cu partenerii noștri, dar și cu cei ce doresc să ni se alăture într-un demers cu adevărat unic. Elegant este primul sistem care aduce beneficii reale și producătorilor și proiectanților și clienților finali. Dacă sunteți deja partener Deceuninck, luați în calcul introducerea noii platforme în portofoliul dumneavoastră de produse. Dacă doriți să demarați producția cu profilele Elegant, să montați sau să includeți în proiectele dumneavoastră ferestrele și ușile Elegant, contactați-ne și noi vă vom îndruma.

 Pentru mai multe detalii despre sistemul Elegant de la Deceuninck vizitează: https://elegant.deceuninck.com/ro/

Devino partener Deceuninck

scanează & citește tot articol

 

 

 

 

Sus