Oferte locuri de munca top

Muzeul Golesti va intra in lucrari de reamenajare

128.jpg Cererea de oferte pentru atribuirea contractului de amenajare a complexului muzeal Golesti, judetul Arges, a fost lansata. Operatorii economici pot depune ofertele la sediul beneficiarului, Consiliului Judetean Arges, pana la data de 28 ianuarie 2014.
Potrivit estimarilor valoarea lucrarilor se ridica la suma de 8,21 milioane lei. Contractul cuprinde reabilitarea, conservarea si punerea in valoare a complexului muzeal.
Criteriul „pretul ofertei” va avea o relevanta de 90% in determinarea castigatorului procedurii de achizitie. De asemenea beneficiarul va avea in vedere perioada de garantie oferita pentru lucrare. Complexul Muzeal Golesti a fost infiintat in 1939 fiind initial dedicat istoriei familiei Golescu si evenimentelor de la 1821, 1848, si 1859. Ulterior alte sectii si expozitii au fost adaugate: Sectia de Etnografie si Arta Populara a Regiunii Arges, Sectia de Pedagogie, in 1966 fiind infiintata sectia „Muzeul Viticulturii si Pomiculturii din Romania”. Aceasta din urma cuprinde 34 gospodarii (18 viticole si 16 pomicole) si un han din Oltenia, Muntenia, Moldova si Transilvania.

Sus