Oferte locuri de munca top

Montaj panouri fotovoltaice-investitie minima si beneficii pe termen lung

Solutia fotovoltaicelor este o investitie pe termen lung, care iti va aduce costuri minime pentru viitor. Stim ca oscilezi in privinta lor, iar noi te vom ajuta sa iei decizia cea mai buna.

Citeste articolul si afla tot ce trebuie sa stii despre investitia in energia verde.

Sistemele fotovoltaice-cea mai sigura investitie pentru casa ta

Cum se masoara eficienta panourilor fotovoltaice? In procentajul de convertire a energiei produse de soare, in energie electrica utilizabila. Tehnologia panourilor este capabila sa converteasca  22% din energia soarelui, noile tehnologii ajungand la un procent de 30%.

Eficienta panourilor mai este redata de alte cateva variabile, precum: orientarea panourilor si acoperirile antireflex. Pentru montaj panouri fotovoltaice, trebuie sa apelati la o firma de elecricieni autorizati, cu expertiza in domeniu. Acestia va vor oferi toate informatiile necesare pe care le-au dobandit odata cu experienta, prin serviciul de consultanta.

Apelarea la serviciile unei firme experimentate va fi factorul decisiv in maximizarea puterii energiei solare. Sunt numerosi factori care trebuie luati in calcul, iar acestia sunt decisivi in capacitatea instalatiei de a se amortiza in cel mai scurt timp.

Independenta energetica si reducerea costurilor

In functie de instalarea panourilor fotovoltaice si de tipologia lor, pot fi o alternativa pentru a fi independent energetic. Practic, in functie de spatiul de care dispui si de felul in care pozitionezi panourile, poti sa renunti la furnizorul de curent electric sau sa reduci consumul de acest tip.

Tipuri de sisteme fotovoltaice care iti aduc independenta si costuri minime:

  • Sistemul off grid dispune de acumulatori foarte puternici a energiei produse de panouri. Acestea o stocheaza si inmagazineaza, in cazul in care consumi mai putina energie.
  • Sistemul hibrid este o fuziune a beneficiilor dintre cele on grid si off grid. In cazul in care consumi mai mult curent decat produc panourile, diferenta de consum poate fi suplimentata de furnizorul de curent electric.

Amortizarea costurilor intr-un timp scurt

Contextul actual al facturilor crescute au determinat foarte multi antreprenori si consumatori casnici sa investeasca in energie regenerabila. Calculat pe termen lung, investitia realizata pentru montarea panourilor, subventionata si de stat, se poate amortiza in cativa ani.

Panourile fotovoltaice iti confera posibilitatea de a nu mai depinde de un furnizor si de a-ti reduce toate costurile pentru energie electrica sau caldura.

In anul 2021 statul roman a adoptat OUG 143, fiind aplicabil odata cu 2022. Astfel, persoanele fizice beneficiaza de facilitarea racordarii sistemului fotovoltaic la reteaua publica de energie la care sunt deja conectati. Mai mult, acestia primesc si o compensare considerabila.

Vei deveni un prosumator

Ce inseamna acest lucru?

Un prosumator este o persoana  fizica sau juridica care este atat consumator, cat si producator de energie electrica regenerabila. Astfel, energia  electrica produsa din surse regenerabile, poate fi comercializata. Citeste mai multe cautand ghidul prosumatorului.

Pe langa acest beneficiu, vei contribui la un mediu inconjurator mai curat pentru tine si familia ta.

Securitatea casei tale este asigurata de profesionisti

Unul din cele mai importante puncte pe care trebuie sa le iei in considerare, in privinta panourilor solare este la cine apelezi pentru montarea lor.

Siguranta functionarii sistemului fotovoltaic si durabilitatea sa pe cativa zeci de ani depind de felul in care sunt calculate unghiurile si de echipamentul folosit.

Pentru securitatea casei tale apeleaza la o echipa certificata ANRE, experimentata in montarea panourilor fotovoltaice.

Contacteaza echipa Electro-Calin pentru servicii premium, la preturi avantajoase. Acestia se vor ocupa de tot ce ai nevoie, de la depunerea dosarului de prosumator, pana la verificari si executia montarii. Electro-Calin are o experienta de peste 25 de ani in domeniul instalatiilor electrice si o expertiza indelungata care ii recomanda.

Alege energie regenerabila si costurile minime pentru viitor!

 

Sus