Oferte locuri de munca top

Modernizarea Aeroportului din Iasi aprobata de cei de la POS Transport

553.JPG Proiectul pentru modernizarea Aeroportului Iasi a fost declarat eligibil de catre Autoritatea de Management a Programului Operational Sectorial Transport. Urmatoarea etapa este cea a verificarii indicatorilor tehnico-economici iar dupa aceea proiectul poate fi depus spre aprobare la Comisia Europeana.
„Dupa ce se vor fi incheiat etapele din Romania, proiectul va fi judecat si la Bruxelles. Ma astept ca in jurul datei de 15 martie sa ni se comunice acceptabilitatea proiectului nostru. Din acel moment noi putem inainta cereri de plata catre Comisia Europeana si sa recuperam toti banii pe care Iasul i-a cheltuit pana acum pentru lucrarile la aeroport”, a declarat primarul Iasului, Cristian Adomnitei.
Proiectul pentru modernizarea Aeroportului Iasi are o valoare de 57,5 milioane de euro, bani ce vor fi investiti in realizarea unei piste de 2,4 km la care au inceput deja lucrarile, pentru extinderea suplimentara a platformei parcare aeronave si pentru constructia unui nou terminal de pasageri, de trei ori mai mare decat cel existent.

Sus