Oferte locuri de munca top

Ministerul Mediului a lansat programe de 30 de milioane de euro

Au fost lansate programele RO02 „Biodiversitate si servicii ale ecosistemelor”, RO04 „Reducerea substantelor periculoase” si RO07 „Adaptare la Schimbari Climatice”, finantate prin Mecanismul Financiar al Spatiului Economic European si derulate de M.M.S.C, in calitate de Operator de Program.
„Cele 3 programe pe care le lansam astazi, in valoare de peste 30 de milioane de euro, au ca scop stoparea pierderii biodiversitatii, prevenirea accidentelor si a efectelor adverse asupra mediului cauzate de deseurile periculoase si chimice precum si reducerea vulnerabilitatii oamenilor si a ecosistemului in fata schimbarilor climatice”, a declarat ministrul Mediului Attila Korodi in cadrul conferintei de joi, 13 martie.
In perioada urmatoare implementarea programelor in Romania va beneficia de parteneri norvegieni, potrivit spuselor Ambasadorului Norvegiei in Romania, Tove Bruvik Westberg. Aceasta a mentionat Agentia Norvegiana de Mediu si Asociatia Norvegiana a Municipalitatilor drept institutiile care vor sprijini proiectele din Romania.

Sus