Oferte locuri de munca top

MILWAUKEE® M12™ RAPTOR™ oferă cele mai rapide tăieturi curate pe o țeavă deja montată

Milwaukee Tool lansează primul dispozitiv fără fir de tăiat țevi din lume care poate tăia țevi preinstalate din oțel inoxidabil, oțel carbon, fără schimbarea lamei. O singură lamă le taie pe toate.

Utilizând Mecanismul Complet Brevetat al binecunoscutului Tăietor de Țevi de Cupru (C12 PC), noul Dispozitiv Tăietor de Țevi din Oțel Inoxidabil, cunoscut și sub denumirea de RAPTOR™, prezintă Un Mecanism Consolidat, Forțe de Prindere Ajustate și o Lamă de Tăiere ORIGINALĂ și este perfect echilibrat pentru materialele care trebuie să fie tăiate.

Cea mai mare problemă a unui instalator este tăierea unei țevi din oțel inoxidabil, mai ales când este deja montată. Punerea unei conducte de ramificație, rapid și ușor, nu este ceva ce se face în general cu oțel inoxidabil, până acum.

Oferind utilizatorilor o sculă care poate tăia oțel inoxidabil de 28 mm în mai puțin de 2 secunde, tăierea oțelului inoxidabil nu a fost niciodată mai ușoară. Datorită capului de tăiere îngust și a mecanismului de tăiere cu blocare automată, această sculă poate efectua tăieturi curate și precise pe țeava instalată, aflată la o distanță de 40 mm față de perete. Fălcile cu reglare automată se adaptează automat la dimensiunea țevii, iar fereastra de vizualizare transparentă și lumina de LED îi permit utilizatorului să taie cu precizie acolo unde este necesar.

Datorită greutății sale mici și a construcției echilibrate, utilizatorii pot tăia cu ușurință țevile, fiind eliminată necesitatea unui suport pentru țevi. Partea frontală realizată integral din metal, etanșată  – capul de tăiere rezistent la ruginire și coroziune și sistemul de drenaj intern fac ca scula să fie rezistentă la apă.

Noul tăietor de țevi din oțel inoxidabil M12 RAPTOR se adaugă sistemului fără fir M12, cel mai mare sistem fără fir sub-compact de pe piață care este focalizat pe oferirea unei durabilități și a unei puteri de cea mai înaltă clasă din industrie, în cele mai înguste spații. În prezent, sistemul M12™ este constituit din peste 95 de soluții tehnice.

*În comparație cu sculele de mână

Specificații

Tăietor de țevi din oțel inoxidabil M12 RAPTOR

(M12 PCSS-202C)

  • Turația la mersul în gol (rpm): 380
  • Diametrul țevii (mm): 12, 15, 18, 22, 28
  • Spațiu min. pentru tăierea țevii (mm): 40
  • Lungime totală (mm): 362
  • Greutatea cu acumulatorul M12 B2 (kg): 1,5

Setul include: 1 x tăietor de țevi din oțel inoxidabil M12 RAPTOR, 2 x acumulatori M12 REDLITHIUM 2.0 Ah  (M12 B2), 1 x încărcător M12 (C12 C), 1  x cutie plastic, 1 x lamă de rezervă, 2 x cleme de fixare

Pentru a afla mai multe despre tăietorul de țevi din oțel inoxidabil M12™ RAPTOR™, vizionați video-ul în care acesta este prezentat în acțiune sau găsiți cel mai apropiat magazin; vă rugăm să vizitați www.milwaukeetool.ro

Sus