Oferte locuri de munca top

MILWAUKEE® lansează cea mai fiabilă riglă vibrantă de beton

Milwaukee Tool anunță o altă soluție inovatoare, dedicată echipamentelor de finisare a betonului, pentru contractorii din domeniul betoanelor. 

Parte din Sistemul de Echipamente MX FUEL*,  RIGLA VIBRANTĂ MX FUEL este esențialĂ pentru procesul de nivelare a betonului, asigurând faptul ca placa să fie plană și să corespundă cu clasa de calitate respectivă. Furnizând puterea de a trage bare de 4,87 m, eliminând problemele asociate cu motoarele cu benzină și oferind PÂNĂ LA două ore de funcționare cu o singură încărcare a acumulatorului, cu O BARĂ DE 3 m**, noua RIGLĂ VIBRANTĂ reduce frustrările utilizatorilor în timp ce îndeplinește cerințele de putere și depășește necesitățile privind timpul de funcționare.

În urma succesului vibratorului de beton MX FUEL de tip rucsac, știam că următorul pas era să oferim o soluție tehnică concretă pentru nivelare, care să elimine frustrările și problemele unei dispozitiv pentru șape, cu motor cu benzină. Utilizând tehnologia noastră MX FUEL, putem livra o riglă virabrantă care este mai durabilă decât cele cu motor pe benzină, oferind totuși performanțele respective și puterea pe care le solicită utilizatorii noștri. Rigla vibrantă MX FUEL este următorul pas în eforturile noastre de a oferi antreprenorilor generali și antreprenorilor din domeniul betoanelor o serie completă de soluții de echipamente pentru finisarea betonului.

Cu puterea de a trage bare de până la 4,87 m și de a consolida până la 15 cm de beton fără a sacrifica puterea, utilizatorii au control maxim atât în cazul betonului rigid, cât și al celui umed. Sistemul de pornire cu buton oferă instantaneu puterea, fără problemele asociate motorului pe benzină, eliminând mișcările repetitive ale unei porniri prin tragere și reducând timpul de nefuncționare. Acest dispozitiv pentru șapă alimentat cu acumulatori nu necesită întreținere periodică, elimină necesitatea de a amesteca benzină și ulei, produce mai puțin zgomot și vibrații și are emisii zero – făcând punctul de lucru mai sigur, indiferent dacă este în interior sau în aer liber.

Când este asociat cu o bară de 3 m și un acumulator MX FUEL™ REDLITHIUM™ CP203, rigla vibrantă MX FUEL™ oferă până la două ore de funcționare sau 850 de metri pătrați neteziți, cu o singură încărcare a acumulatorului. De asemenea, se pot folosi două rigle pe o singură bară, pentru o mobilitate mărită dacă se folosește o bară mai lungă.

Sunt disponibile separat șapte bare, cu lungimea între 1.22 – 4.87 m. Construită din magneziu ușor, structura extra-rigidă cu triunghi dublu, transmite vibrații consistente pe toată lungimea barei. Folosind un sistem de prindere cu clemă, rigla vibrantă MILWAUKEE® permite utilizatorilor să atașeze rapid bara în orice punct al mașinii.

Ca un avantaj suplimentar, utilizatorii pot urmări, pot gestiona și securiza rigla vibrantă folosind dispozitivul lor mobil, cu ONE-KEY™***, cea mai mare rețea de urmărire prin Bluetooth® din industrie. Dacă rigla vibrantă este pierdută sau furată, tehnologia ONE- KEY™ oferă posibilitatea de a preveni intervenția nedorită în funcția de blocare de la distanță.

Dedicat antreprenorilor din domeniul betoanelor și furnizând soluții inovatoare, MILWAUKEE® continuă să revoluționeze piața echipamentelor ușoare, fără pericolele asociate cu emisiile, zgomotul, vibrațiile și întreținerea motoarelor cu benzină.

* Sistemul de echipamente MX FUEL™: Acest sistem cu acumulator inovator revoluționează piața echipamentelor ușoare oferind performanța, durata de funcționare și durabilitatea cerute în diversele sectoare de activitate, eliminând pericolele asociate cu emisiile, zgomotul, vibrațiile și frustrările legate de întreținere a echipamentelor pe benzină. Fiecare dintre soluțiile tehnice din sistemul MX FUELdepășește limitele dispozitivelor cu motor pe benzină și ale celor cu cablu de alimentare și funcționează cu un sistem complet compatibil, toate cu același tip de acumulator. Acesta este Echipament Redefinit.

**La o accelerare parțială

*** ONE-KEY este prima platformă digitală pentru instrumente și echipamente. Prin integrarea sistemelor electronice pentru scule, de nivel vârf din industrie, cu un program specific clientului, bazat pe cloud, ONE-KEY oferă un nou nivel de control și de acces la informații care revoluționează modul în care se efectuează lucrările. Posibilitatea de a personaliza, a urmări și a gestiona prin sistemul ONE-KEY schimbă fundamental modul în care utilizatorii interacționează cu sculele lor.

Privire generală asupra produsului

Specificații

Riglă vibrantă MX FUEL (MXF PSCKIT-302)

 • Tip de acumulator: Litiu-ion
 • Sistemul de acumulatori: MX FUEL
 • Capacitatea de trage bare: 1,22– 4,87m
 • Vibrații pe minut (VPM): 4000 – 9000
 • Greutatea cu setul de acumulatori MXF CP203: 16,8 kg
 • Compatibil cu ONE-KEY : Urmărește și Gestionează
 • Buton de start: Da
 • Declanșator de viteză variabilă: Da

Setu include 1 x Riglă vibrantă MX FUEL (MXF PSC-802), 2 x acumulatori MX FUEL REDLITHIUMCP203 (MXF CP203), 1 x Încărcător MX FUEL (MXF C), 1 x lamă de 3 m

Bare

 • Bară de 1.22 m (4932479776)
 • Bară de 1.83 m (4932479777)
 • Bară de 2.44 m (4932479778)
 • Bară de 3.00 m (4932479779)
 • Bară de 3.65 m (4932479780)
 • Bară de 4.25 m (4932479781)
 • Bară de 4.87 m (4932479782)

Pentru a afla mai multe despre rigla vibrantă MX FUEL, vizionați video-ul în care aceasta este prezentată în acțiune sau găsiți cel mai apropiat magazin; vă rugăm să vizitați  www.milwaukeetool.ro

Sus