Oferte locuri de munca top

MILWAUKEE® introduce noua lampă reîncărcabilă REDLITHIUM™ USB

Milwaukee Tool continuă să-și extindă soluțiile de iluminat REDLITHIUM™ USB, pentru a oferi cea mai avansată tehnologie LED și design optic pentru o zi de lucru mai eficientă.

ÎNLOCUIND ÎN MOD EFICIENT LANTERNELE ALCALINE ȘI DE CAPACITATE REDUSĂ, LAMPA USB REÎNCĂRCABILĂ DE 550 LUMENI OFERĂ MECANICILOR AUTO ȘI TEHNICIENILOR O SOLUȚIE DE ILUMINARE PREMIUM PENTRU SARCINI GENERALE ȘI LUCRĂRI DE INSPECȚIE.

Lampa de 550 lumeni reîncărcabilă USB oferă o utilitate de neegalat pentru iluminatul în spații înguste. Lampa este proiectată cu 220 de grade de rotație verticală a capului de lumină și este asociată cu un design subțire al lamei ușoare și cu o lumină de inspecție, ceea ce face ca această soluție să fie ideală pentru lucrul cu motorul.

 

Dispunând de patru moduri de ieșire: Față spate, dublă și inspecție, lumina oferă utilizatorilor control suprem asupra fasciculului luminos. LED-ul oferă 550 de lumeni de ieșire TRUEVIEW™ High-Definition și două ore de funcționare la înaltă rezoluție. Construită pentru a rezista la cele mai dificile condiții de lucru, această lampă este evaluată la IP52 pentru protecția împotriva majorității substanțelor chimice găsite în magazin sau la fața locului și rezistentă la impact pentru căderi de până la 2 m.

Concentrându-se pe utilizator și investind în tehnologia care schimbă jocul, MILWAUKEE® continuă să proiecteze și să dezvolte soluții de iluminat cu capacitatea de a adapta, efectua și supraviețui cerințelor utilizării profesionale.

Specificații

L4 SL550 Lampă reîncărcabilă USB 550 lumeni (4933478869)

  • Compatibilitate acumulator: Acumulator USB REDLITHIUMTM
  • Tip bec: LED
  • Putere maximă de lumină pe față, spate, dublă și funcție de inspecție (ridicată/scăzută) (h): 550/250/250/100 lumeni
  • Timp de funcționare: Ridicat – 2 ore; scăzut – 4 ore
  • Clasă protecție: IP52
  • Tensiune: 4V
  • Greutate cu acumulator (EPTA) (kg): 0,30 (L4 B3)
  • Garanție de până la 3 an pentru scule

Setul include: Lampă reîncărcabilă USB 550 lumeni; (1) acumulator USB 3,0;

Pentru a afla mai multe despre L4 SL550 sau pentru a găsi cel mai apropiat magazin, vizitați www.milwaukeetool.ro

 

 

Sus