Oferte locuri de munca top

Mihai Boldijar este noul director general al Robert Bosch SRL

Mihai Boldijar (53 de ani) a fost numit la inceputul acestui an, noul director general al firmei Robert Bosch SRL si reprezentantul concernului german in Romania si Bulgaria. Brigitte Eble, care a ocupat aceasta functie pana la acea data, a iesit la pensie.
Noul director general al Robert Bosch SRL a declarat:
„Urmatorii ani vor continua sa fie foarte importanti pentru compania noastra, deoarece ne vom consolida pozitia in regiune, Romania devenind o locatie din ce in ce mai importanta si puternica pentru grupul Bosch. Anul trecut, fabrica de la Blaj a fost extinsa cu inca o unitate de productie, iar la Cluj a fost deschis primul centru de cercetare si dezvoltare. Inaugurarea oficiala a noii fabrici de la Cluj va avea loc la inceputul lunii mai”.
Mihai Boldijar s-a alaturat companiei Bosch in anul 1995, unde a detinut mai multe pozitii, ultima fiind cea de director regional al diviziei Automotive Aftermarket pentru regiunea ASEAN. Astfel, in perioada 2009-2013, a condus operatiunile generale si dezvoltarea strategica a diviziei Automotive Aftermarket in Asia de Sud-Est. De asemenea, a coordonat in calitate de director si operatiunile diviziei din Vietnam.

Sus