Oferte locuri de munca top

Mesaj pentru constructorii din Romania

 

Începând cu anul 2019, obişnuim ca la 14 septembrie să sărbătorim Ziua Naţională a Constructorului aşa cum s-a stabilit prin Legea 350/2018.

Este o zi dedicat ăcelor ce proiectează şi construiesc împreună cu producătorii şi furnizorii de materiale, utilaje şi echipamente pentruconstrucţii, este o zi de recunoaştere a eforturilor şi meritelor breslei şi se raportează la data la care a fost recepţionată una dintre lucrările de referinţă a constructorilor români – podul Anghel Saligny de la Cernavodă.

Este o zi dedicată celor care aduc procente din ce în ce mai importante in PIB-ul ţării, celor care au susţinut economia românească în pandemie şi în alte situaţii dificile.

Este ziua breslei care practică o meserie pe cât de dificilă, pe atât de nobilă şi necesară omului, din cele mai îndepărtate timpuri, când acesta a avut nevoie de un simplu adăpost, până în zilele noastre când realizează clădiri inteligente.

Peste constructorii români au trecut deseori furtuni dar apoi a venit şi vreme bună pentru că fără constructori societatea nu poate exista.

Sperăm ca in viitor rezultatele activităţii constructorilor să fie apreciatela justa lor valoare.

Anul acesta de Ziua Naţională a Constructorului dorim să folosim momentul pentru a mulţumi colaboratorilor din alte bresle, presei preocupată să cunoască şi să transmită publicului realităţile domeniului,  dascălilor care ne-au ajutat să învăţăm această meserie, tuturor celor cărora le pasă că acest sector este vital pentru economia ţării.

La mulţi ani, constructori!

Multe realizări, profesionalism şi recunoaştere în demnitate pentru a construi în România!

 

Federaţia Patronatelor Societăţilor din Construcţii

PRESEDINTE

Dr. Ing. Cristian-Romeo ERBASU

Sus