Oferte locuri de munca top

MDRAP finanțeaza drumuri comunale din Galați si Tulcea

Prin Programul Național de Dezvoltare Locală, destinat îmbunătățirii infrastructurii au fost alocate fonduri în valoare de 13 milioane de lei pentru drumuri noi in 20 de comune din judetul Galati. Viceprim-ministrul Liviu Dragnea, ministrul dezvoltării regionale și administrației publice, a semnat 21 de contracte de finanțare pentru obiective din județ, derulate prin programe gestionate de MDRAP.
Astazi, la Tulcea,ministrul Liviu Dragnea va mai semna alte opt contracte de finanțare în valoare de 6 milioane de lei si pentru drumurile din acest judet.
Liviu Dragnea le-a atras atenţia beneficiarilor să stabilească un grafic strict al lucrărilor de reabilitare a drumurilor locale şi comunale, iar lucrările să fie de calitate.
De asemenea, Liviu Dragnea şi primarul municipiului Galaţi, Marius Stan, au semnat un contract de finanţare, în valoare de 3,78 de milioane de lei, care vizează modernizarea mai multor puncte termice, în vederea eficientizării distribuţiei energiei termicedin oraş.
Proiectul face parte din Programul Termoficare 2006-2015 căldură și confort, componenta de reabilitare a sistemului centralizat de alimentare cu energie termică, derulat de MDRAP

Sus