Oferte locuri de munca top

Masa rotunda “Surprizele Master Planului General de Transport”

harta_eveniment_arena

 

 

Masa rotunda “Surprizele Master Planului General de Transport” 10 octombrie 2014

Profesioniştii din construcţii au dezbătut cu reprezentaţii Ministerului Transporturilor priorităţile trasate de noul Master Plan General de Transport al României, în cadrul mesei rotunde “Surprizele Master Planului General deTransport”, organizată pe 10 octombrie de revista ARENA Construcţiilor.

Marcel Boloş, directorul general al Direcţiei Managementul Fondurilor Externe din Ministerul Transporturilor, alături de Robert Dobre şi Paul Ilău, specialişti în cadrul aceleiaşi direcţii, au prezentat principalele obiective, proiecte și surse de finanţare vizate de noul Master Plan, documentul strategic ce va sta la baza planificării investiţiilor în trasporturi în perioada 2012 – 2030.

Participanţii au adresat întrebări şi, totodata, au formulat propuneri pe care reprezentanţii Ministerului Transporturilor le-au apreciat ca fiind pertinente si importante. Domnul Boloş i-a asigurat pe participnați că propunerile înaintate vor fi atent analizate, iar Ministerul va colabora cu specialiştii pentru creşterea calităţii proiectelor de infrastructură.

În cadrul evenimentului şi-au exprimat punctul de vedere preşedinţii asociaţiilor profesionale şi patronale: Asociaţia Profesională de Drumuri şi Poduri (APDP), Asociaţia Română a Inginerilor Consultanţi (ARIC), Patronatul din Industria Cimentului şi altor produse minerale pentru construcţii (CIROM), Asociaţia Producătorilor de Materiale pentru Construcţii (APMCR) şi Asociaţia Distribuitorilor de Utilaje pentru Construcţii (ADUC).

La masa rotunda au mai participat directori ai marilor companii de construcţii, proiectare, inginerie şi consultanţă, producători de agregate, materiale şi echipamente pentru construcţii, furnizori de utilaje pentru construcţii, precum şi reprezentanţi ai institutelor de cercetare şi ai autorităţilor publice locale.

 

DSC06553

 

ARENA CONSTRUCTIILOR – Revista industriei constructiilor

  • Cea mai raspandita revista specializata in constructii ! Distributie nationala prin abonamente, in magazinele de presa, chioscurile de ziare din zonele ultracentrale, precum si distributie gratuta directionata
  • Cititori de top din domeniu: dezvoltatori, antreprenori de constructii civile si industriale, producatori si prestatori de servicii pentru sectorul constructiilor, specialisti – formatorii de opinie pe piata de constructii. Cititorii interesati de noutatile si tendintele in constructii ocupa functii de top si middle management.

Cu experienta din 1998 in presa de specialitate, Arena Constructiilor ofera cititorilor sai – beneficiari, proiectanti, constructori, producatori de materiale de constructii si prestatori de servicii pentru constructii – cele mai importante informatii din sectorul constructiilor si piata imobiliara.

Adresa: str. Lt col. Paul Ionescu, nr 6A, sector 1, Bucuresti, cod postal 011084. Telefoane: +4021-222.97.67, +4021-222.98.04, Fax: +4021.222.98.04, +4021.222.97.67, contact@arenaconstruct.ro, www.arenaconstruct.ro,

 

Parteneri

ARIC

apdpaicpsCCIB

Sus