Oferte locuri de munca top

Marsh lansează serviciul Cyber Incident Management  pentru a-și sprijini clienții din Europa și Marea Britanie să răspundă incidentelor cibernetice

Marsh, liderul global în brokeraj de asigurări și consultanță de risc, a anunțat astăzi lansarea facilității de management al incidentelor cibernetice (Cyber Incident Management – CIM). CIM vine în sprijinul clienților Marsh din Europa facilitând pregătirea, modul de răspuns și recuperarea urmare a incidentelor cibernetice. Noul serviciu va contribui și la sporirea rezilienței cibernetice pentru organizații.

Lansat pentru prima dată în anul 2021 în SUA, Cyber Incident Management (CIM) este primul serviciu de acest tip ce reunește elementele esențiale pentru a sprijini companiile să facă față cu succes incidentelor cibernetice. CIM se axează pe pregătirea înainte de incident, pe îndrumarea holistică, consultanța bazată pe cele mai bune practici, în timpul unui incident la care se adaugă integrarea expertizei Marsh în domeniul gestionării daunelor cibernetice.

Alături de resurse interne dedicate, Marsh a dezvoltat o rețea de experți independenți, specialiști de top care acoperă: criminalistică IT, consultanță juridică, extorcare cibernetică, recuperare de date și comunicare în situații de criză. Aceștia au o vastă experiență practică în adresarea incidentelor cibernetice critice și sunt disponibili pentru a veni în sprijinul organizațiilor în situația unui incident cibernetic.

Potrivit studiului The State of Cyber Resilience – publicat luna trecută de Marsh și Microsoft, amenințările cibernetice tot mai complexe și în creștere atenuează încrederea managementului executiv al organizațiilor în capacitatea de management a riscurilor cibernetice la care sunt expuse companiile. Doar 9% dintre lideri afirmă că sunt foarte încrezători în capacitatea organizației lor de a gestiona și răspunde la atacurile cibernetice.

“În condițiile în care numărul evenimentelor de tip ransomware au crescut cu 148% în anul 2021, nu este deloc surprinzător că mulți executivi se simt copleșiți și nu au încredere în reziliența cibernetică a organizației lor”, declară Helen Nuttall, Head of Cyber Incident Management, UK, Marsh. “CIM se concentrează pe pregătirea organizațiilor pentru a face față incidentelor cibernetice. Clienții vor putea face față unei crize într-un mod eficient astfel încât să atenueze impactul asupra organizației și să accelereze recuperearea post incident”.

Florian Saettler, Head of Cyber Incident Management, Continental Europe, Marsh, a adăugat: “Reziliența cibernetică necesită o abordare integrată a gestionării evenimentelor cibernetice. Aceasta trebuie să reflecte profilul unic de risc al unei organizații. Serviciul de management al incidentelor cibernetice oferit de Marsh reunește mai multe fluxuri de lucru obligatorii pentru a răspunde la evenimente cibernetice și are ca rezultat limitarea impactului financiar și reputațional în situația apariției unui incident.

Anunțul de astăzi vine după lansarea, în luna aprilie, a unui nou serviciu de tip cybersecurity marketplace pentru clienții Marsh din SUA. Prin intermediul cybersecurity marketplace companiile au acces și pot identifica soluțiile, instrumentele și serviciile de securitate cibernetică aliniate nevoilor lor contribuind, astfel, la o mai mare reziliență cibernetică a organizațiilor.

 

DESPRE MARSH

Marsh este lider global în brokeraj de asigurări și consultanță de risc. Cei peste 45.000 de colegi acordă consultanță companiilor și clienților persoane fizice din 130 de țări prin intermediul soluțiilor de diminuare a riscurilor fundamentate pe analiza datelor. Marsh este o companie Marsh McLennan (NYSE: MMC), cea mai importantă companie globală de servicii profesioniste de consultanță în risc, strategie și resurse umane. Cu venituri anuale de aproape 20 miliarde USD, Marsh McLennan sprijină clienții să evolueze în contextul dinamic și complex prin intermediul a patru companii, fiecare dintre ele lider pe segmentul în care activează: Marsh, Guy Carpenter, Mercer și Oliver Wyman. Pentru mai multe informații vizitați mmc.com, urmăriți-ne pe LinkedIn și Twitter sau abonați-vă la BRINK.

 

Sus