Oferte locuri de munca top

Magazinele bauMax, preluate de proprietarul Leroy Merlin

2202.jpg bauMax Romania a vandut toate cele 15 magazine de bricolaj pe care le detine in Romania, grupului Adeo, proprietarul lantului Leroy Merlin. Subsidiara bauMax va fi transferata printr-un schimb de actiuni intre cele doua companii. Valoarea tranzactiei nu a fost facuta publica si urmeaza sa fie supusa aprobarii Consiliului Concurentei.
Tranzactia face parte din planul de restructurare al companiei bauMax ce se va derula pana in 2016. In primavara compania a anuntat ca isi va concetra activitatile pe pietele principale, Austria, Republica Ceha, Ungaria si Slovenia, si va analiza oportunitatea continuarii activitatilor pe pietele limitrofe precum Turcia, Romania, Bulgaria si Croatia.
„Ne bucuram ca am gasit o solutie foarte buna pentru bauMax Romania,
ce creeaza premizele unui viitor pozitiv pentru toti cei implicati, in special furnizorii, care vor putea demostra, ca si pana acum potentialul pietei din Romania. Baumax impreuna cu bancile poate continua procesul de restructurare in special pe cele cinci piete principale”, a declarat Michael Hurter, CEO bauMax.

Sus