Oferte locuri de munca top

Macon raporteaza o crestere de 16% a vanzarilor de BCA

Compania Macon a raportat o crestere cu 16% a vanzarilor de BCA in primele 4 luni ale lui 2014, se arata intr-un comunicat.
Vanzarile de prefabricate din beton (elemente pentru infrastructura rutiera, elemente prefabricate din beton pentru constructii civile si industriale, stalpi din beton pentru linii electrice aeriene, tuburi din beton) sunt dupa primele 4 luni mai mari cu 15% fata de perioada similara din 2013.
Pentru categoria de produse din teracota, vanzarile realizate in primele 4 luni indica o crestere cu 21% fata de perioada similara din 2013, in urma instalarii unui nou cuptor de ardere a cahlelor de teracota.
Reprezentantii companiei sunt rezervati in privinta prognozelor pentru 2014, insa mizeaza profit, pana la sfarsitul anului. Acestia considera ca segmentul constructiilor si al materialelor de constructii ar trebui sa reprezinte 10% din Produsul Intern Brut al Romaniei in 2014-2018, si critica introducerea taxei pe constructiile speciale si aplicarea ordonantei 13/2004.
Macon este cel mai mare producator de BCA si prefabricate din beton din Romania si al doilea producator pe piata autohtona de var si teracota.

Sus