Oferte locuri de munca top

Lucrurile pe care să le luați în considerare, înainte de a cumpăra un șemineu electric

Imaginați-vă acest scenariu: căutați să vă cumpăraț un șemineu electric pentru dormitorul dvs. și, pentru că vreți să găsiți șemineul perfect, faceți o tonă de cercetări pentru a afla care ar fi cel mai bun șemineu electric.

Sau poate vă doriți un șemineu electric în dormitorul de rezervă, pentru ca oaspeții să poată oferi căldură în cameră oricând doresc, fără a fi nevoie ca încălzirea centrală să fie pornită. Imaginea unui foc arzând ar fi, de asemenea, un plus pentru toți oaspeții care rămân peste noapte.

Deoarece un șemineu electric este într-adevăr foarte diferit de alte tipuri de șeminee, de exemplu un șemineu pe lemne, ne-am gândit să vă împărtășim tot ceea ce ar trebui să luați în considerare, înainte de a cumpăra unul pentru casa dvs.

Pentru a vă ajuta să decideți ce fel de șemineu electric ar trebui să achiziționați și unde ar trebui să vă amplasați șemineul, am pus laolaltă cele mai importante lucruri pe care trebuie să le știți și să le luați în considerare înainte de a cumpăra un șemineu electric.

Ce trebuie să știți atunci când cumpărați un șemineu electric

– Nu există o flacără reală.

– Nu aveți nevoie de un coș de fum, de o conductă de fum sau de ventilație.

– Veți avea nevoie de o alimentare cu o priză electrică de perete în apropiere.

– Puteți cumpăra șeminee electrice care pot fi inserate în șemineul dvs. existent, unele care sunt independente sau chiar unele care pot fi montate pe perete.

– Va trebui să vă asigurați că puterea aparatului de încălzire este suficientă pentru a încălzi dimensiunea camerei dumneavoastră.

– Șemineele electrice vin, de obicei, cu o garanție de 1 până la 2 ani.

– Șemineele electrice pot veni cu o serie de opțiuni, inclusiv o telecomandă, un termostat și lumini laterale cu LED.

Citiți mai departe pentru a intra în detalii despre câteva din aceste puncte.

Flacăra nu este reală

Așa este, flacăra de pe un șemineu electric nu este reală. În schimb, flacăra este creată cu ajutorul unui ecran vizual, la fel ca televizorul, sau folosind lumina unui bec care este refractată pe un ecran pentru a da impresia de flăcări pâlpâitoare.

Dacă doriți totuși să aveți o flacără reală, atunci un șemineu electric s-ar putea să nu fie pentru dumneavoastră. Sobele pe lemne și șemineele pe gaz produc o flacără reală și, prin urmare, alte tipuri de șeminee, cum ar fi acestea, ar putea fi mai potrivite pentru dvs. decât un șemineu electric.

Cu toate acestea, flăcările de pe modelele mai noi de șeminee electrice arată foarte realist. Merită să vă gândiți dacă pierderea unei flăcări reale depășește celelalte beneficii oferite de un șemineu electric.

Nu aveți nevoie de un coș de fum

Deoarece flăcările de pe un șemineu electric nu sunt reale, nu se produce fum sau gaze reziduale. Acest lucru înseamnă că nu va fi nevoie să aveți un coș de fum sau o conductă de fum existentă în locuința dumneavoastră, sau să solicitați instalarea unuia, pentru a vă bucura de un șemineu electric.

Șemineele electrice sunt, prin urmare, o modalitate excelentă de a putea avea un șemineu atunci când locuiți într-un apartament și nu aveți acces la un coș de fum.

Chiar și în cazul locuințelor cu șeminee deschise și coșuri de fum existente, șemineele electrice nu trebuie să fie ventilate și, prin urmare, au mult mai multă flexibilitate în ceea ce privește locul în care pot fi amplasate, în comparație cu alte tipuri de șeminee.

Șemineele pe lemne și șemineele pe gaz necesită ventilație și, prin urmare, există mai puțină flexibilitate în ceea ce privește locul în care pot fi amplasate în casa dvs.

Prin urmare, gândiți-vă unde credeți că ați putea amplasa un șemineu electric, știind că acesta nu are nevoie de ventilație și nu necesită un șemineu sau un coș de fum existent pentru a funcționa.

Decideți în ce cameră va fi amplasat șemineul electric

Înainte de a cumpăra un șemineu electric, ar trebui să aveți o înțelegere clară a camerei din casa dvs. în care doriți să fie amplasat șemineul. Acest lucru vă va ajuta să restrângeți un loc perfect pentru un șemineu electric și să preveniți orice probleme în încercarea de a găsi un loc pentru un șemineu mai târziu.

Deși șemineele electrice pot fi cumpărate ca inserții pentru a fi utilizate în șeminee deschise, nu este nevoie să ventilați un șemineu electric și, prin urmare, există mult mai multe posibilități privind locul în care puteți amplasa unul în casa dvs., în comparație cu alte tipuri de șeminee.

Sus