Oferte locuri de munca top

Lucrarile la Teatrul National, pe ultima suta de metri

Lucrarile de modernizare la Teatrului National din Bucuresti vor fi incheiate pana in luna noiembrie, a anuntat premierul Victor Ponta, aflat intr-o vizita pe santierul lucrarilor la finele saptamanii trecute.
Remodelarea Teatrului National a inceput in 2012 prin eliminarea adaosurilor din perioada 1983 precum indepartarea fatadei de 1.200 de tone, ce facea ca teatrul sa fie vulnerabil la seisme.
In urma lucrarilor de modernizare vor rezulta sapte sali de spectacole, numarul total al locurilor din sali va creste de la 1720 la 2880.
Prim-ministrul a declarat:
„M-am asigurat ca toate resursele necesare pentru ca sa fie finalizate lucrarile si pentru ca, pana la sfarsitul anului, si partea de personal a Teatrului National sa poata fi asigurata si nu pot decat sa spun ca astept cu mare bucurie, ca bucurestean si ca roman, sa vad ca, in Bucuresti, la sfarsitul…, undeva in luna noiembrie, o sa avem nu doar cel mai frumos teatru national din Europa, cu spectacole, cu public, cu acces permanent.”
De asemenea se executa lucrari de modernizare la Opera Romana si de realizare a unei noi cladiri ce va gazdui Opereta Romana.

Sus