Oferte locuri de munca top

Lucrarile la Spitalele Foisor si Victor Gomoiu avanseaza

2046.JPG Noul corp de cladire al Spitalului Foisor a fost finalizat, iar lucrarile la extensia Spitalului Victor Gomoiu au ajuns la ultimul etaj, potrivit reprezentantilor Primariei Bucuresti.
*Spitalul Clinic de Ortopedie Foisor
Lucrarile la Corpul B1 al Spitalului Clinic de Ortopedie Traumatologie si TBC Osteoarticular Foisor au fost incheiate.
Acest corp de spital a fost construit intr-un an de zile.
In curs de executie se afla urmatoarele lucrari: demolare Corpurile B si C; piloti forati Corp C si D; subzidiri Corp A; relocare centrale de ventilatii si instalatii de racire, pentru functionarea salilor de operatii din Corpul A.
In urma proiectului numarul de paturi va creste cu peste 100, iar numarul salilor de operatie va creste de la cinci, cate sunt in prezent, la opt. Se estimeaza ca lucrarile vor fi gata in octombrie 2016.
In privinta reabilitarii, modernizarii si echiparii ambulatoriului Spitalului Foisor, procedura de achizitie pentru atribuirea contractului de management de proiect este in derulare. Deschiderea ofertelor a avut loc in data de 18 iunie. Acum se evalueaza ofertele depuse. Proiectul va fi finalizat la data de 15 iulie 2015.
*Spitalul clinic de copii dr. Victor Gomoiu
La Spitalul Victor Gomoiu, structura noii cladiri a fost ridicata pana la etajul 5, urmand sa se toarne placa peste etajul 6. Structura noului spital este executata in procent de 80%.
Noul spital, o extensie de sase etaje, este construit in curtea actualei unitati sanitare de la „Gomoiu”- veche de aproape o suta de ani (1927). Unitatea va fi dotata cu aparatura si echipamente medicale de ultima generatie. In urma lucrarilor numarul paturilor va creste de la 159 la 278. Numarul salilor de operatie va creste de la 2 existente acum, la 10.
In ceea ce priveste ambulatoriul integrat al Spitalului Clinic de Copii dr. Victor Gomoiu, acesta va fi modernizat cu fonduri europene, contractate in octombrie 2012. Documentatia de achizitie pentru contractarea lucrarilor a fost postata in SEAP la sfarsitul lui aprilie 2014. Deschiderea ofertelor depuse va avea loc in data de 9 iulie 2014.

Sus