Oferte locuri de munca top

Lucrarile la centura Caracal nu vor fi inca atribuite

1742.JPG Oferta depusa de compania Tel Drum in cadrul ultimei licitatii lansate pentru atribuirea lucrarilor de constructie a variantei de ocolire Caracal va fi reevaluata. Compania a depus o contestatie la Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor dupa ce oferta sa a fost declarata inacceptabila. Solicitarea companiei a fost admisa de Consiliu.
CNSC obliga beneficiarul, Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, sa reevalueze oferta Tel Drum si sa stabileasca oferta castigatoare dintre ofertele declarate in final admisibile potrivit criteriului de atribuire stabilit in documentatie in termen de 20 de zile de la primirea deciziei consiliului.
In schimb CNSC a respins cererea Asocierii Beozzo Construzioni – Shelter Construct – Pasquale Alo” – Aleandri care dorea anularea rezultatului procedurii prin care oferta sa a fost declarata admisibila dar necastigatoare.
Traseul aprobat pentru construirea variantei de ocolire Caracal are o lungime de 10, 345 km. Valoarea estimata a contractului de 69,24 milioane fara TVA include si suma de 5,15 milioane lei fara TVA, reprezentand cheltuieli diverse si neprevazute in procent de 10% din articolele de lucrari.
Licitatia a fost relansata in decembrie 2013. Pentru constructia variantei de ocolire Caracal a mai fost lansata o licitatie in iulie 2010.

Sus