Oferte locuri de munca top

Lucrarile la Centrul Lumina Verde avanseaza

Proiectul „Centrul de Afaceri Multifunctional Lumina Verde, Ploiesti”, finantat din fonduri europene, incepe sa prinda contur.
Stadiul lucrarilor este conform graficului de executie, fiind finalizate fundatiile corpului de birouri si corpului expozitional. Totodata, a fost prezentata si acceptata la plata prima situatie de lucrari in valoare de 1,26 milioane lei. La sfarsitul lunii aprilie a fost transmisa catre organismul intermediary, Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia, prima cerere de rambursare.
Centrul „Lumina Verde” se construieste in imediata apropiere a Parcului Industrial Ploiesti, pe o suprafata de cca. 9.700 de metri patrati.
La finalizarea proiectului, in cadrul Centrului de Afaceri Multifunctional Lumina Verde se va dezvolta un nucleu de consultanta si de pregatire in afaceri, care sa raspunda nevoii firmelor prahovene si din intreaga tara pentru acordarea de servicii de specialitate. Tot aici se doreste formarea unor grupuri de specialisti in consultanta pentru obtinerea finantarilor.
Valoarea totala a proiectului se ridica la aproximativ 40,4 milioane de lei, iar durata lucrarilor de executie este de 18 luni.
Proiectul este finantat in cadrul Programului Operational Regional 2007-2013 – Axa prioritara 1
„Sprijinirea dezvoltarii durabile a oraselor – poli urbani de crestere”.

Sus