Oferte locuri de munca top

Lucrarile la autostrada Hemus amenintate de proteste

Compania Avtomagistrali-Tcherno More, ce executa lucrari la autostrada Hemus din Bulgaria, este amenintata cu proteste din partea angajatilor, scrie novinite.com.
Angajatii nu si-au primit salariile aferente lunilor aprilie si mai, potrivit lui Gospodin Yankov, presedintele comitetului sindicatelor din cadrul Confederatiei Sindicatelor Independente din Bulgaria.
Compania se confrunta cu dificultati financiare din cauza intarzierilor cu plata din partea Agentiei de Infrastructura Rutiera.
La finele lunii iunie restantele la plata salariilor se ridicau la peste 6 milioane euro, desi lucrarile de constructie se desfasoara potrivit graficului.
Yankov a declarat ca in cazul in care angajatii nu isi vor primi salariile vor recurge la blocarea institutiilor statului si a celor mai importante drumuri din tara.
Avtomagistrali – Tcherno More este executantul unei portiuni din autostrada Hemus. Compania are 670 de angajati din care 450 fac parte din sindicat.
Autostrada va avea o lungime de 433 km si este impartita in doua sectiuni: prima va lega Sofia de Yablanitsa si a doua Varna de Shumen.

Sus