Oferte locuri de munca top

Lucrarile in Parcul Drumul Taberei, in linie dreapta

2026.jpg Proiectul de amenajare a Parcului Drumul Taberei din Sectorul 6 avanseaza, lucrarile la zona labirintului, amenajarea terenului, spatiul de recreere – zona animalelor de companie au fost finalizate.
In zona de recreere tip labirint a fost realizat un cadru cat mai natural datorita plantelor arbustive: gardul viu ce formeaza labirintul este gros de 60 cm si inalt de 120 cm.
In ceea ce priveste amenajarea terenului, au fost curatate resturile si gunoaiele, solul a fost pregatit prin scarificare, executie aratura, executie discuire, greblare, adaos de sol fertil, imbunatatit cu ingrasamant natural de circa 10 cm pe intreaga suprafata.
Zona cainilor de companie este amplasata mai retras, imprejuita perimetral, dotata cu echipamente sportive si de dresaj pentru caini: elemente de slalom, colaci, obstacole, elemente de catarare.
Alte obiective sunt de asemenea in curs de finalizare. Zona scena si gradenele pentru zona de concert au fost finalizate in procent de 90%. In acelasi stadiu se afla si lucrarile la spatiile de recreere destinate copiilor. In zona Belvedere, pasarela pietonala Corpurile A si B sunt finaliazate in procent de 80%.

Proiectul de reamenajare a Parcului Drumul Taberei, cel mai mare din Sectorul 6, a fost estimat la valoarea de 75,19 milioane lei. Lucrarile au demarat in luna mai anul trecut si potrivit graficului ar trebui sa se incheie pana in iarna.
Executantul proiectului este Asocierea Pergola Gradini Decorative-Proms Concept Group- Constructii Erbasu- HidrocanaL-UTI Traffic Management-E-Factor Solutions- Metabet C.F.

Sus