Oferte locuri de munca top

Lucrarile fatada cladirii B a Green Court, pe cale sa demareze

2459.jpg Lucrarile la cladirea B din Green Court Bucharest sunt la nivelul structurii. In curand se va lucra la fatada cladirii.
Cladirea B din Green Court Bucharest va oferi un spatiu total inchiriabil de aproximativ 18.000 mp, din totalul de 52.000 mp ai intregului complex. Cea de-a doua cladire va avea 12 etaje si 3 niveluri de parcare subterana, cu 315 locuri disponibile.
Cea de-a doua faza a proiectului Green Court Bucharest va oferi, de asemenea, o serie de solutii sustenabile pentru a minimiza amprenta cladirii asupra mediului inconjurator, cat si pentru a reduce semnificativ costurile operationale. Tehnologiile moderne precum fatada dubla eficienta din punct de vedere energetic si sistemele de iluminat eficiente energetic, echipate cu senzori de miscare si de intensitate, vor garanta un mediu de lucru confortabil.
Finalizarea cladirii este planificata pentru trimestrul 2 2015.
Compania Sanofi Romania, activa pe piata industriei farmaceutice locale, este primul chirias al cladirii B din Green Court Bucharest, proiect dezvoltat de Skanska.
Compania a inchiriat un spatiu de birouri de aproximativ 2.200 mp, urmand ca mutarea in noul sediu sa aiba loc in luna iunie 2015. Sanofi Romania a fost reprezentata de catre Jones Lang LaSalle.
Pana in prezent, Skanska a inchiriat aproximativ 19.000 mp din intregul complex.
Referitor la aceasta tranzactie, Marcin Lapinski, presedintele Skanska Property Romania, a declarat: „Am placerea de a ura bun venit noului nostru chirias, Sanofi Romania. Este minunat faptul ca proiectul nostru atrage asemenea companii importante precum Sanofi. As dori sa le multumesc ambelor echipe pentru munca depusa si pentru procesul de negociere care a decurs perfect. Sunt convins ca angajatii Sanofi Romania se vor bucura de noile birouri si vor aprecia facilitatile cladirii.”
Skanska si-a inceput activitatea in Romania in anul 2011. Toate proiectele dezvoltate de Skanska Romania vor parcurge procesul de certificare LEED pentru a confirma respectarea principiilor dezvoltarii sustenabile, ale eficientei energetice optime si ale asigurarii unui mediu de lucru superior .

Sus