Oferte locuri de munca top

Lucrari de reabilitare blocuri aprobate la Cluj-Napoca

Lucrari de reabilitare termica a blocurilor de locuinte in valoare de peste 5,5 milioane lei au fost aprobate de consilierii locali ai Municipiului Cluj-Napoca.
Investiile sunt impartite in doua grupuri. Grup VIII cuprinde blocurile de pe Str. Constantin Brancoveanu, Septimiu Albini, Louis Pasteur, Aleea Peana, Aleea Micus. Bugetul total al proiectului va fi de 3,35 milioane lei, din care 1,89 milioane lei reprezinta suma nerambursabila solicitata in cadrul programului.
Grup IX cuprinde Str. Anina, Gheorghe Dima, Lacul Rosu, valoarea totala a acestor lucrarii fiind de 2,23 milioane lei din care asistenta financiara nerambursabila se va ridica la 1,27 milioane lei.
Lucrarile beneficiaza de finantare prin Programul Operational Regional, Domeniul de interventie „Sprijinirea investitiilor in eficienta energetic a blocurilor de locuinte”.
Sunt eligibile urmatoarele categorii de lucrari de reabilitare a blocului: lucrari de reabilitare termica a anvelopei, lucrari de reabilitare a sistemului de incalzire.
Pot beneficia de finantare europeana blocurile de locuinte in care majoritatea familiilor – proprietari (peste 50%) din cladire au venit net lunar pe membru de familie care nu depaseste 500 euro.
Cheltuielile eligibile ale proiectelor vor fi acoperite in procent de 60% din Fondul European de Dezvoltare Regionala si bugetul de stat (in propoertie de 82% FEDR, 18% bugetul de stat). Diferenta de 40% va fi achitata de autoritatea publica locala si asociatia de proprietari.

Sus