Oferte locuri de munca top

Lucrări de modernizare a Grand  Hôtel – du Boulevard

Cu o deschidere aparte către proiecte deosebite și care antrenează întreaga echipă în provocări interesante, Eurosurvey anunță adăugarea în portofoliu a demersurilor ce concretizează desfășurarea lucrărilor de modernizare a Grand  Hôtel du Boulevard din București.

Din dorința de a contribui activ la conservarea detaliilor ce decorează clădirea cu o arhitectură neoclasică specifică secolului al XIX-lea – când a fost construită, s-au modelat digital zone și elemente solicitate de arhitecți iar planurile de nivel s-au realizat prin scanare 3D cu aparatură performantă de înaltă precizie.

Dintre suprafețele acoperite prin procedee specifice de scanare și transpunere în model digital BIM (Building Information Modeling), menționăm cei 1033 mp de la nivelul parterului, 60 mp din zona receptiei, cei 1200 mp ai etajului 4, dintre care 180 mp în zonele cupolelor, modelați 3D pentru a veni în ajutorul arhitectilor.

Anvergura proiectului și timpul alocat lucrărilor de modernizare au impus o organizare pe secvențe de lucru și au facilitat abordarea din perspective multiple a elementelor analizate.

Datorită complexității lucrării, Eurosurvey menționează mobilizarea mai multor echipe de ingineri în derularea proiectului, măsurătorile până în acest moment atingând valori de ordinul:  1000 mp / nivel, unde s-au trasat axe ale construcției și s-au realizat multiple secțiuni orizontale, planuri detaliate pentru tavane, elevații interioare pentru fiecare cameră – aproximativ 10 unități de cazare  / nivel.

Cupolele hotelului au fost de asemenea incluse în scanarea 3D, realizându-se pentru această zonă secțiuni transversale și planuri specifice pentru o transpunere cât mai reală a situatiei din teren în format digital. Dimensiunile acesteia și forma aparte au reprezentat una dintre provocările acceptate de echipă și care a fost dusă cu succes la îndeplinire.

Pe zona lifturilor s-a mers pe reprezentări 2D iar în ceea ce privește subsolul și parterul, s-au delimitat clar pereții finisați în raport cu cei nefinisați. Fiecare detaliu surprins prin procedurile specifice este relevant pentru lucrările de modernizare aflate încă în desfășurare și poate fi cheia soluțiilor viitoare de abordare a lucrărilor.

Focusați  în ceea ce privește calitatea și căutând să amprenteze evenimentul cu experiența acumulată până în prezent, Eurosurvey derulează în continuare activități menite să contureze digital reprezentarea în format fizic a clădirii, rezultatele obținute fiind marca eforturilor de echipă orientate către progres.

Cu o vastă experiență în desfășurarea lucrărilor în domeniul măsurătorilor topografice și a scanării 3D – Modelare 3D, secțiuni și planuri 2D, suprafețe de orice tip, model digital al terenului – DTM, Mesh, Scan – to – BIM, Eurosurvey se remarcă prin alegerea soluțiilor care se pliază perfect pe datele din teren și își consolidează poziția de furnizor de servicii de înaltă calitate în construcții.

Concentrați constant în direcția obținerii celor mai bune rezultate în raport cu timpul alocat, specialiștii noștri mobilizează resurse generoase în vederea asigurării de servicii de calitate ridicată pentru clienții și colaboratorii noștri.

Seriozitatea cu care tratăm fiecare detaliu și profesionalismul fiecărui membru al echipei sunt aspecte cu care ne mândrim și pe care ne bazăm în fiecare colaborare.

Vă invităm să ne rămâneți aproape în urmărirea progreselor înregistrate în cadrul lucrărilor de modernizare a Grand Hôtel – du Boulevard, păstrând pentru rezultatul final bucuria de a cunoaște în detaliu fiecare etapă intermediară.

 

Sus