Oferte locuri de munca top

LORIKEET RFID SOLUTION – Preia controlul operatiunilor din constructii de pe un dispozitiv mobil!

LORIKEET RFID SOLUTION este soluția software Android care permite inventarierea și trasabilitatea produselor, a materialelor și materiilor prime, a mijloacelor fixe și a obiectelor de inventar ale companiei. Cu această aplicație pot fi controlate toate produsele, oriunde s-ar afla și pot fi trimise informații prin conectorul web către oricare sistem WMS sau ERP al beneficiarului.

LORIKEET RFID SOLUTION va aduna informațiile legate de cantitățile și codurile produselor, prin cititoare RFID fixe sau mobile și le va transmite automat softului de gestiune, prin conector web, pentru actualizarea datelor logistice. Aplicația este personalizabilă la cererea clientului și poate strânge informații suplimentare utile pentru caracterizarea coerenței stocurilor.

Aplicația de inventariere simplă, intuitivă și ușor de folosit are o arhitectură client – server, astfel încât partea client instalată pe dispozitivul mobil comunică cu aplicația server pentru preluarea datelor necesare inventarierii, cât și pentru transmiterea inventarului efectuat, existând posibilitatea de a fi utilizată atât în modalitate online, cât și offline (nu necesită o conexiune activă la server, datele se pot transmite ulterior, când conexiunea la server este restabilită). Pentru gestionarea datelor pe server aplicația oferă o interfață web prin care utilizatorul poate avea o imagine de ansamblu asupra nomenclatoarelor folosite, a inventarelor efectuate, cât și pentru importul și exportul datelor.

Tehnologia RFID

Radio Frequency Identification este o tehnologie care permite recunoașterea și urmărirea obiectelor, mărfurilor și a persoanelor fără a fi nevoie de un contact fizic sau de o citire optică. Datorită caracteristicilor particulare, permite controlul, siguranța și precizia în gestionarea datelor. Tehnologia RFID este ideală în medii de lucru extreme, de exemplu pe șantierele de construcții, unde o etichetă normală poate fi ruptă, sau într-un mediu de lucru dificil, cu temperaturi foarte ridicate sau foarte joase. Este o tehnologie care va fi din ce în ce mai folosită în toate industriile, făcând parte din dezvoltarea sistemelor IoT și care va asigura dezvoltarea lanțurilor de supply chain.

Principalele avantaje

– Reducerea costurilor de gestiune

– Eficientizarea stocurilor

– Reducerea substanțială a erorilor

– Reducerea timpului necesar efectuării inventarelor

– Creșterea nivelului de siguranță

– Vizibilitate în timp real asupra stocurilor din depozite, puncte de retail sau producție.

LORIKEET RFID SOLUTION dezvoltată de Plin Tech face parte dintr-un sistem complet, compus din software și hardware, beneficiind de expertiza, know how-ul și tehnologia celor mai importanți parteneri din domeniu.

Pentru rezultate optime pentru afacerile din domeniul construcțiilor, LORIKEET RFID SOLUTION este completată de soluția Charisma ERP care, prin modulele sale, oferă un management mult mai sigur al afacerilor, oferind beneficii multiple utilizatorilor:

– Reduce timpii de obținere a informațiilor agregate din șantier privind performanța echipelor;

– Creşte vizibilitatea în rândul echipelor de proiect;

– Diminuează riscurile operaţionale;

– Îmbunătăţeşte managementul proiectului;

– Permite introducerea în timp real a progresului fizic, cantităților executate și a consumului de manoperă și utilaje; oferă suport pentru managementul efectiv al activităților în șantier.

Plin Tech- soluții smart pentru optimizarea proceselor!

La Plin Tech, o echipă de specialiști este în măsura să verifice potențialul și limitările aplicării

fiecărei tehnologii, printr-o analiză amănunțită a proceselor de urmărire a clientului și a

recuperării investiției.

În România, dar și în Europa de Est, Plin Tech este partenerul strategic care oferă soluții avansate Auto/ID, Mobile, Wireless, Voice, RFID și sisteme de plăți electronice companiilor pentru provocările în optimizarea proceselor operaționale – de la construcții, producție și logistică până la distribuție și retail.

 

Întreabă-ne ce putem face pentru tine!

office@plintech.ro

Plin Tech S.R.L.,

Bulevardul Decebal 25-29, Olympia Tower, etaj 3,

Sector 3, Bucuresti, 030971, România

+40729 162 639

www. plintech.ro

Sus