Oferte locuri de munca top

Lipsa comenzilor de construcții ingineresti reduce veniturile Scut Bacau

poza-2Lipsa comenzilor pentru activitatea de construcţii de drumuri, alimentări de apă și canalizări a afectat rezultatele Scut SA Bacău, care a raportat venituri în scădere după primele nouă luni ale anului.

Un alt motiv pentru scăderea activităţii este că în activitatea de investiţii se constată o diminuare semnificativă a activităţii de construcţii.

“Se fac eforturi pentru achiziţionarea de noi lucrări de construcţii care să pună în valoare forţa de muncă și dotarea tehnică existentă în cadrul societăţii”, se arată în raportul companiei.

După primele nouă luni ale anului activele imobilizate ale companiei s-au diminuat cu aproximativ un milion de lei ajungând de la 16,3 milioane de lei la o valoare totală de 15,3 milioane de lei.

Cifra de afaceri netă a firmei raportată la sfârșitul lunii septembrie este de 4,7 milioane de lei în ușoară scădere faţă de 2015.

Veniturile din exploatare ale Scut SA au crescut pe primele nouă luni ale anului de la 5,4 milioane de lei, la 6,1 milioane de lei în perioada similară a anului trecut. În același timp cheltuielile de anul acesta au fost de 5,4 milioane de lei, bilanţul financiar arătând un profit din exploatare de peste 566 de mii de lei faţă de un profit de 456 de mii de lei anul trecut.

În ciuda profitului din exploatare Scut SA a raportat o pierdere netă de 20 de mii de lei la sfârșitul lunii septembrie. După același interval din 2015 pierderea era de peste 50 de mii de lei.

În primele nouă luni compania a desfășurat activităţi de producţie în domeniul închirierii de utilaje de construcţii, s-au efectuat lucrări de reparaţii auto și lucrări de construcţii de drumuri, alimentări cu apă și canalizări.

Rasfoieste revista ARENA Constructiilor editia octombrie

Sus