Oferte locuri de munca top

Liniile de tramvai din Ploiesti vor fi reabilitate cu bani europeni

In Ploiesti au inceput lucrarile pentru reabilitarea liniilor de tramvai 101 si 102 pentru care s-au intocmit 4 proiecte, dintre care 2 sunt in prezent in implementare.
Astfel, proiectul „Cresterea mobilitatii transportului public prin reabilitarea traseului tramvaiului 102 cu lucrari vizand calea de rulare, statii cu peroane adaptate persoanelor cu dizabilitati, material rulant, elemente de semnalizare si automatizare – etapa I: Bucla Nord – Intersectie Republicii” are alocat un buget de peste 30 de milioane de lei iar lucrarile ar trebui sa fie finalizate in aprilie 2015. Proiectul implica reconstructia a 4,5 km de traseu si amenajarile aferente.
Al doilea contract, in valoare de 42 de milioane de lei implica reabilitarea liniei tramvaiului 101, etapa a II- strada Gheorghe Doja, de la intersectia cu strada Candiano Popescu, pana la Gara de Sud si are termen de finalizare mai 2015. Lucrarile implica inlocuirea sinelor de tramvai pe o distanta de peste 5 km si lucrari adiacente.
Pe durata lucrarilor traficul rutier va fi deviat iar tramvaiele vor fi inlocuite de autobuze, informeaza autoritatile locale.

Sus