Oferte locuri de munca top

Licitatii anulate din lipsa de oferte

Firmele care desfasoara licitatii publice pentru furnizarea de echipamente isi gasesc foarte greu furnizori. Licitatiile sunt publicate pe site-ul Ministerului Fondurilor Europene si sunt reactualizate zilnic, iar saptamanal sunt anulate cele mai importante licitatii din lipsa de aplicanti.
Astfel pentru investitii importante cum ar fi cea de la ACI Cluj, companie care ar investi prin POSCEE peste 4 milioane de lei pentru o linie de constructii metalice si construirea halei aferente, licitatia a fost anulata la inceputul saptamanii ca urmare a neprezentarii niciunei oferte. Pentru acest proiect au fost atribuite pana in prezent sase contracte pentru achizitionarea diferitelor echipamente, in valoare totala de peste un milion de lei.
In aceeasi situatie se afla si centrala pe biomasa de la Horezu, investitie care se ridica la peste 48 de milioane de lei pentru o centrala cu peste 4 mW putere instalata. Pentru aceasta furnizare de echipament se organizeaza saptamanal licitatii inca din luna martie si nicio oferta de participare nu a fost inregistrata. Cea mai recenta licitatie, a patra la numar, a fost anulata la inceputul saptamanii.

Sus