Oferte locuri de munca top

Licitatie pentru un centru social anulata

Licitatia pentru infiintarea unui centru social in Targu Frumos a fost anulata de Consiliul National pentru Solutionarea Contestatiilor in urma contestatiei depuse de societatile Test Prima si Stizo Npc.
Astfel autoritatea contractanta este obligata sa anuleze raportul procedurii si sa reevalueze ofertele contestatatoarelor.
Proiectul „Infiintare centru social multifunctional Targu Frumos” (prin reabilitarea cladirii fostei banci agricole din Targu Frumos, judetul Iasi) implica lucrari de refacere sarpanta si schimbare invelitoare, lucrari de consolidare prin grinzi metalice, betonare planseu. Proiectul mai prevede si desfacerea si inlocuirea pardoselilor, refacerea finisajelor interioare si exterioare, inlocuirea tamplariei din AL precum si refacerea amenajarilor exterioare: trotuare, cai de acces si imprejmuiri, lucrari de refacere a instalatiilor, montarea unei centrale termice pe gaz.
Valoarea proiectului a fost estimata la peste 3 milioane de lei pentru refacerea totala a cladirii fostei banci agricole din oras. Licitatia initiala s-a incheiat in luna februarie a acestui an.

Sus