Oferte locuri de munca top

Licitatia pentru autostrada Nadlac-Arad a fost lansata

1744.jpg Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR) a lansat licitatia pentru atribuirea contractului de proiectare si executie a Autostrazii Nadlac-Arad, inclusiv drum de legatura (lotul 2, km 22+218 – km 38+882).
Lucrarile vor fi atribuite printr-o „licitatie deschisa” in baza criteriului „pretul cel mai scazut”. Lungimea drumului va fi de 16,664 Km.
Valoarea estimata a proiectului se situeaza intre suma de 119,32 milioane lei si 143,18 milioane lei fara TVA. Proiectul va fi finantat de Uniunea Europeana prin Fondul de Coeziune in procent de 85% si de Guvernul Romaniei in procent de 15%. Fondurile europene vor fi acordate prin Programul Operational Sectorial de Transport.
Perioada stabilita pentru implementarea proiectului este de 56 de luni.
Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 23 iulie 2014.
Tronsoanele de autostrada Nadlac-Arad, Timisoara-Lugoj si Lugoj-Dumbrava au fost scoase la licitatie in toamna anului 2010.
Castigatorii licitatiilor de atribuire au fost anuntati public in aprilie 2011. Astfel, lotul intai din sectorul Nadlac-Arad a fost castigat de asocierea Astaldi, iar lotul al doilea de compania austriaca Alpine Bau.
Lucrarile la tronsonul Timisoara-Lugoj au fost atribuite iniial asocierii Tirrena Scavi – Condotte d”Acqua – Cossi Costruzioni, insa decizia a fost contestata la Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor.
Tronsonul Lugoj-Dumbrava a fost atribuit de asemenea catre asocierea italiana Tirrena Scavi – Condotte d”Acqua – Cossi Construzioni.

Sus