Oferte locuri de munca top

Licitatia pentru ascensorul de la cetatea Rasnov nu se va anula

Procedura de atribuire a lucrarilor la noul ascensor care va urca pana la cetatea Rasnov nu va fi suspendata. Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor (CNSC) a respins solicitarea companiei Consal.
Consal contesta rezultatul procedurii prin care oferta sa a fost declarata inacceptabila pentru activitatile cuprinse in contractul in cauza.
Oferta Consal a fost respinsa pe fondul neprezentarii tuturor certificatelor de calitate solicitate. Totodata, potrivit primariei, ofertantul nu a depus dovezi cu care sa demonstreze ca activitatile pe care le realizeaza nu afecteaza mediul.
Primaria Rasnov a lansat cererea de oferte in vederea atribuirii contractului in luna noiembrie 2013.
Valoarea estimata a investitiei se ridica la suma de 11,85 milioane lei. Contractul are ca obiect lucrari de executie ascensor pe plan inclinat, executie lucrari alee de acces si platforma belvedere, instalare sisteme de angrenare ascensor si cabina, lucrari pentru asigurare utilitati; lucrari de amenajare pentru protectia mediului si aducerea terenului la starea initiala. Investitia este finantata prin Programul Operational Regional.

Sus