Oferte locuri de munca top

Liceul tehnologic din Odobesti reabilitat prin POR

Liceul tehnologic din Odobesti ar putea fi reabilitat din fonduri europene in urma unei investitii de peste 20 de milioane de lei.
„Vrem sa sesizam oportunitatea fondurilor europene si sa obtinem finantare prin POR, Axa Prioritara 3, Domeniul de Interventie 2.4. – Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea si echiparea infrastructurii educationale preuniversitare, universitare si a infrastructurii pentru formare profesionala continua. Am trecut deja de prima etapa si am depus documentatia pentru etapa a II-a”, a declarat primarul Daniel Nicolas, citat de fonduri-structurale.ro.
Proiectul implica extinderea cu 6 laboratoare didactice, amenajarea unei sali de mese la demisol cu capacitate de 80-90 elevi pe serie. Sistemul de incalzire va fi modernizat prin instalarea unei centrale cu gaz. Caminele vor fi modernizate si reabilitate.
Va fi modernizat terenul de sport, vor fi refacute caile de acces rutiere si pietonale, retelele exterioare din incinta, de apa si canalizare precum si instalatia electrica. Vor fi extinse si modernizate spatiile verzi si locurile de parcare.

Sus