Oferte locuri de munca top

Leviatan Design – pentru noua eră a ingineriei

Leviatan Design și-a început activitatea în 2012, iar în condiţii de declin economic echipa noastră a reuşit să crească şi să se dezvolte, impunându-se în piaţă prin abordarea cu seriozitate şi responsabilitate a fiecărui proiect.

Suntem o echipă de profesionişti ce include arhitecţi, designeri de interior, ingineri structurişti, ingineri de instalaţii, manageri de proiect care oferă calitate proiectelor pe care le dezvoltă, având ca obiective principale furnizarea de servicii personalizate, precum şi de soluţii sustenabile şi inovatoare pentru orice client.

Fie că este vorba de proiecte simple sau complexe, noi aducem clienţilor avantajele serviciilor integrate și ale experienței acumulate prin: proiectare judicioasă şi completă, expertiză în planificarea investiţiei, optimizarea şi previzionarea costurilor pe durata execuţiei, valoare adăugată prin siguranţa şi calitatea serviciilor oferite.

Întreaga activitate ne este ghidată de motto-ul nostru: Mind Matter! Asta însemnând că un proiect valorează mai mult decât costă, reprezintă mai mult decât valorează, iar ce poate reprezenta nu are cost!

Promovăm și susținem:

Cultură consecventă şi deschisă – Avem o abordare deschisă şi directă în ceea ce priveşte comunicarea, atât intern, cât şi extern şi încurajăm răspunsurile şi sugestiile din partea tuturor.

Soluţii inovatoare și dedicate – Ştim că fiecare proiect este diferit şi, prin urmare, necesită, de fiecare dată, un alt fel de împletire între expertiză şi experienţă astfel încât să oferim soluţiile potrivite.

Respectul pentru oameni şi aprecierea contribuţiei lor – Recunoaştem contribuţia fiecărui individ şi oferim un mediu ce încurajează oamenii să-şi folosească cunoştinţele şi îndemânările, creându-le în acelaşi timp oportunităţi pentru a învăţa mai mult şi pentru a se dezvolta, personal și profesional.

Excelenţă – Oferim şi lucrăm la standarde înalte, având mereu ca obiectiv autodepășirea.

Etică – Toate proiectele se duc la bun sfarşit prin integritate, sinceritate şi corectitudine.

Sustenabilitate – Construim pentru viitor, conștienți că proiectele noastre trebuie să ducă la dezvoltarea societății

Energie şi Entuziasm – Proiectele devin de succes prin energia și implicarea echipei.

Credem că ingineria civilă joacă un rol critic în dezvoltarea sustenabilă a oricărei țări, a oricărei societăți. Iar investiția în oamenii potriviți cu aptitudinile potrivite este vitală pentru a ne asigura că acest sector va continua să ne influențeze pozitiv viața de zi cu zi. În acest sens, considerăm că este fundamental să se stabilească un cadru de linii directoare pentru acest domeniu în care inovația, cercetarea, dezvoltarea, practica și transferul de cunoștințe să se dezvolte.

Domeniul ingineriei civile aduce o contribuție majoră evoluției globale, atât în termeni de competitivitate, cât și de prosperitate. Cu milioane de specialiști, acest sector este responsabil de dezvoltarea, crearea și menținerea infrastructurilor tuturor țărilor, indiferent de nivelul de dezvoltare al respectivei țări. Pentru că o infrastructură modernă și eficientă este un motor pentru productivitate și creștere.

 

Portofoliu și mod de lucru

Portofoliul nostru de lucrări acoperă domenii diverse, precum: sectorul militar, sectorul administrativ, sectorul educațional, sectorul monumente, sectorul medical. Toate sunt proiecte complexe ce au fost livrate în condițiile contractuale stabilite, la un nivel ridicat de calitate datorită integrării soluțiilor tehnologice implementate.

 

Punem în aplicare Proiectarea automatizată prin programe de tipul Dynamo Studio sau Revit, pentru a automatiza și standardiza procesul de proiectare și totodată pentru a reduce timpului de realizare al unui proiect astfel încât livrabilul să fie la un standard înalt de calitate.

Simularea 3D a proiectelor (realitatea virtuală) ne ajută să oferim beneficiarilor o experiență cât mai apropiată de realitate, chiar înainte de demararea construcției, astfel putem gândi proiecte întocmai cu exigențele impuse de parteneri.

Toate proiectele noastre sunt realizate 3D, astfel încât riscul apariției erorilor în execuție scade considerabil. În acest fel asigurăm și reducerea timpului de execuție, iar produsul final va fi la înălțimea așteptărilor.

Fiecare proiect este atent monitorizat cu ajutorul funcției ”planner” pentru asigurarea că nu există întârzieri și că toți specialiștii au toate informațiile necesare în orice moment.

Utilizarea Platformei BIM 360 facilitează fluxul de lucru în ansamblul său prin faptul că:

  1. Oferă un MEDIU DE STOCARE COMUN – MS Teams conține toate informațiile și documentele necesare pentru realizarea unui proiect și este accesibil oricând tuturor participanților – atât pentru specialiștii din proiectare, cât și din execuție;
  2. Îmbunătățește întregul proces prin existența proceduriloe ce asigură eficientizarea creșterii calității proiectului și proiectării, reducând astfel riscul apariției deficiențelor atât în proiectare, cât și în execuție și, ulterior, în exploatare;
  3. Proiectele sunt modelate 3D în REVIT, pe toate specialitățile;
  4. Ne permite să folosim, prin integrare, ultima versiune a celor mai puternice programe de proiectare: REVIT, NAVISWORKS, BIM360, DYNAMO.

 

EDUCAȚIA și DEZVOLTAREA

În era vitezei și a internetului, resursa principală de dezvoltare rămâne profesionistul. Educația solidă, încurajarea continuă și investiția în noile tehnologii definesc azi evoluția sănătoasă a societății. Tinerele generații dovedesc deschidere spre nou, curiozitate în descoperirea de soluții ingenioase, orientate către o funcționalitate integrată și verde a abordărilor ingineriei. Mai mult, în contextul provocărilor ultimului an, se evidențiază necesitatea aducerii împreună a Omului și a Științei, devenind, implicit, fundamentale investiția în componenta tehnologică și atragerea tinerilor spre lumea ingineriei.

În acest sens, Leviatan Design promovează cooperarea continuă și susținută între mediul de afaceri și sectorul educațional, încercând să fim aproape atât de corpul profesoral, cât și de studenți.

Astfel, în 2020, am fost alături de studenții Facultății Tehnice de Construcții din București, susținându-i pentru a putea participa la Competiția Internațională de Inginerie Seismică (S.U.A. – Ediția 2020).

De asemenea, la recomandarea partenerului nostru Graitec România, în martie anul acesta, am prezentat modalitățile de implementare concretă și activă a procesului de lucru BIM studenților ce urmează cursul online BIM – Building Information Modelling, în cadrul Universității Tehnică de Construcții București.

Credem că procesul de învățare presupune o îmbinare constantă între noțiunile teoretice și cele practice; iar noi traducem asta într-o bună colaborare între mediul scolastic și cel de lucru. Este important ca viitorii ingineri să vadă și să înțeleagă pașii concreți specifici procesului BIM si exemplificarea acestora pe proiecte Design & Build.

Leviatan Design dorește să trezească interesul studenților pentru noua eră a ingineriei, întrepătrunsă cu tehnologia, digitizarea și automatizarea procesului de proiectare și urmărire a execuției. Pentru că știm că, deși asociată rigidității, ingineria este, în realitate, o provocare continuă ce îmbină creativitatea cu organizarea, îndrăzneala cu funcționalitatea.

Astăzi, poate mai mult ca oricând, considerăm că România trebuie să investească și să construiască atât în interiorul tinerelor generații, cât și în infrastructură într-un mod constant și echilibrat. Din perspectiva noastră, educația aplicată și atragerea tinerelor generații către domeniile tehnice reprezintă obiective fundamentale pentru dezvoltare, generând în același timp satisfacții și beneficii extraordinare celor ce activează în domeniu.

În contextul desfășurării celei de-a 4-a ediții. ConstructFest, organizat anul acesta în mediul virtual, găsim oportun să încheiem cu câteva cuvinte extrase dintr-un articol apărut în Engineer’s Week în 1954 și semnat de către Herbert C. Hoover, al 31-lea Președinte al Statelor Unite, și el inginer de profesie:

“Ingineria este o profesie minunată. E fascinația de a privi cum un fragment al imaginației se concretizează, cu ajutorul științei, într-un plan pe hârtie. Apoi trece la materializare în piatră sau metal sau energie. Apoi aduce locuri de muncă și cămine oamenilor. Apoi crește standardele traiului și îmbunătățește confortul vieții. Acesta este marele privilegiu al inginerului. “

 

Leviatan Design SRL

Adresă: Splaiul Unirii, Nr. 247-251, Et. 1, CP 030137, Sector 3, București

Telefon: 0213200138

E-mail: contact@leviatan.ro

Site: www.leviatan.ro

 

Sus