Oferte locuri de munca top

Leo Messi s-a mutat într-un apartament de lux din Paris

Leo Messi nu mai locuiește într-un hotel de lux, așa cum s-a întâmplat în primele luni după transferul la PSG, ci a închiriat un apartament pentru care achită o chirie impresionantă.

Starul argentinian s-a mutat în cartierul Neuilly-sur-Seine, situat în partea de vest a Parisului, într-un apartament de lux.

Noul apartament în care locuiește Leo Messi este un duplex cu o suprafață de 300 de metri pătrați, ales de soția sa, Antonela, și de tatăl fotbalistului, Jorge.

Chiria pentru acest apartament este de 20 de mii de euro pe lună, sumă de înțeles ținând cont nivelul la care se află piața imobiliară din Paris. Singurul minus este legat de faptul că apartamentul nu are și o piscină interioară, așa cum Leo și-ar fi dorit.

În schimb, un criteriu important de selecție a fost prezența în vecinătate a unei școli internaționale de top, la care au fost înscriși copiii lui Leo Messi.

Înainte să facă această alegere, Leo Messi și-a dorit să cumpere un vechi castel, denumit „Palatul roz”, dar negocierile au picat după ce vânzătorul a crescut prețul în ultima clipă la peste 10 milioane de euro.

Leo Messi, start dificil la PSG

Leo Messi nu are însă prestațiile pe care toată lumea le aștepta în momentul transferului la PSG. El a marcat doar trei goluri, toate în Champions League, competiție în care este al șaselea favorit la câștigarea titlului de golgheter, conform cotelor din secțiunea pariuri sportive NetBet. Messi are cota 21.00 să fie golgheterul PSG și este întrecut de Robert Lewandowski (cota 1.54), Sebastien Haller (cota 6.00), Mohamed Salah (cota 8.00), Cristiano Ronaldo (cota 9.00) și Karim Benzema (cota 17.00). Cotele sunt disponibile la NetBet, operator la care utilizatorii mai pot găsi peste 2.000 de pacanele online de la cei mai importanți furnizori de pe piață, alături de table pe bani reali, cele mai bune loterii internaționale și alte jocuri de casino.

În ce-l privește pe Messi, golurile acestuia au fost marcate doar în Champions League, în timp ce în campionat nu a apucat încă să puncteze pentru PSG în cele cinci meciuri disputate în Ligue 1. În plus, a avut și probleme medicale în startul sezonului.

Transferat în vară după ce a devenit liber de contract pentru că înțelegerea cu FC Barcelona a expirat, Leo Messi are un salariu impresionant la PSG. El a semnat un contract pe trei ani, care îi va aduce în total 110 milioane de euro. Astfel, în acest sezon el va primi 30 de milioane de euro, pentru ca în următoarele două să mai încaseze câte 40 de milioane de euro.

Totuși, încă din prima lună de la transferul lui Messi PSG și-a amortizat salariul argentinianului din vânzarea tricourilor și atragerea unor noi sponsori. Iar experții estimează că Messi îi va mai aduce lui PSG încă 100 de milioane de euro anul următor.

Ce-i drept, Leo Messi este unul dintre cei mai buni fotbaliști din istorie, iar dovadă stă palmaresul său impresionant. Messi a câștigat de patru ori Champions League cu FC Barcelona, ultima dată în 2015. De asemenea, mai are zece campionate câștigate în Spania. Tot în Spania a mai câștigat de șapte ori Cupa Regelui și de opt ori Supercupa. Supercupa Europei a reușit să o ridice de trei ori, la fel ca și Campionatul Mondial al Cluburilor. Cu naționala Argentinei, Messi a câștigat în vară Copa America.

În plan individual, Messi a fost desemnat Balonul de Aur de cinci ori, ultima dată în 2019. Așadar, fanii lui PSG au toate motivele să aștepte evoluții din ce în ce mai bune din partea jucătorului argentinian pe care PSG l-a adus după despărțirea de FC Barcelona.

Sus