Oferte locuri de munca top

Lemacons Galati si-a crescut semnificativ activitatea in acest an

Director general Lemacons, ing. Alin Constantinescu

Firma de construcții Lemacons din Galați va avea anul acesta o creștere a cifrei de afaceri de 20% față de anul precedent, după cum preconizează directorul general, ing. Alin Constantinescu.

Acest nivel ar fi fost și mai mare dacă nu ar fi existat blocaje pe unele proiecte în ceea ce privește asigurarea finanțării.

”Am reușit să păstram nucleul de oameni la toate nivelurile”

Principalul aspect pozitiv cu privire la activitatea desfășurată este în continuare resursa umană de calitate.

Directorul general Lemacons spune: ”Am reușit să păstrăm nucleul de oameni la toate nivelurile: conducere, tehnic, execuție, lucrători, șoferi, mecanici de utilaje. Acest fapt ne conferă o mai bună organizare și predictibilitate în lucrări pentru că experiența echipei contează. Totodată, am reușit să creăm o echipă la nivelul tehnic – execuție lucrări, prin care să se poată rezolva din mers anumite sincope de natură umană.”

Alt aspect pozitiv din activitatea companiei este continuitatea lucrărilor și volumul destul de important de noi șantiere deschise.

”Încercăm în mod continuu să menținem un dialog constructiv cu beneficiarii noștri, bazat pe seriozitate din ambele părți”, menționează ing. Alin Constantinescu.

De asemenea, firma a executat lucrări și în domeniul privat și managerul său preconizează ca pe viitor să poată contracta un număr sporit de astfel de contracte, tocmai pentru a evita anumite blocaje financiare specifice contractelor finanțate din fonduri publice.

Contracte mari în derulare

Lemacons Galați a alocat resurse importante pentru finalizarea lucrărilor la obiectivele: ”Modernizare DN2L Soveja-Lepșa km 60+145-76+277” (Beneficiar CNAIR)

și” Platforma Multimodala Galați – Etapă II – Modernizarea infrastructurii rutiere din zona Platformei Multimodale pentru înlăturarea blocajelor în trafic și relocarea unui segment de cale ferată pentru fluidizarea traficului feroviar din zona portuară” (Beneficiar APDM Galați).

Tot pentru APDM, Lemacons a început lucrările, împreună cu asociații săi, la obiectivele ”Amenajare Dane RO-RO în Portul Bazinul Nou Galați” și ”Modernizarea și dezvoltarea Portului Mineralier Galați”.

”În județul Galați vom continuă o serie de contracte pentru reabilitarea și modernizarea infrastructurii de transport regional pe drumurile județene din județul Galați.

Pentru anul viitor mizăm și pe contractarea de lucrări în domeniul Parcurilor Eoliene din județul Galați, care sunt în continuă extindere”, subliniază ing. Alin Constantinescu.

În această iarnă va fi instalată nouă linie producție prefabricate

În cursul acestui an, firma a achiziționat din resurse proprii utilaje noi în domeniul rutier: excavatoare, autogreder.

De asemenea, va fi deschisă o nouă activitate în cadrul firmei – execuția de marcaje rutiere – pentru care a fost achiziționat, de asemenea, un utilaj performat de ultimă generație.

”Nu în ultimul rând, în perioada decembrie – ianuarie, vom începe instalarea unei noi linii de producție de elemente prefabricate pentru domeniul rutier (care în mod implicit va conduce la dublarea producției) și a unor noi matrițe pentru extinderea varietății de produse oferite”, ne-a mai declarat directorul general Lemacons Galați, ing. Alin Constantinescu.

 

 

 

 

Sus